Igualada – Barça: Remuntada a l’últim sospir... i a la final! (1-3)

Igualada – Barça: Remuntada a l’últim sospir... i a la final! (1-3)

Els blaugrana han capgirat el marcador i tindran la possibilitat d’aixecar la Supercopa d’Espanya

Patint fins al final, però classificats per a la final de la Supercopa d’Espanya. El Barça ha vençut a l’Igualada per 3-1, gràcies als gols d’Helder Nunes i el doblet de Pablo Álvarez, després del gol inicial de Tety Vives. Amb aquest resultat, els blaugrana disputaran aquest diumenge (20:15 hores) la final contra el Reus.

L'Igualada ha sabut plantar cara defensivament a un Barça que ha dominat el primer temps de principi a fi. Tant és així, que els d'Edu Castro s'han topat fins a tres vegades amb el pal. En un partit en què els blaugrana no han pogut comptar amb la presència de Pau Bargalló per una fractura al dit polze de la mà esquerra, però amb Marc González a la banqueta.

Segon temps amb quatre gols

Després de marxar al descans sense estrenar el marcador a Les Comes, els gols han arribat en el segon temps. Tot i la gran actuació de Sergi Fernández, el porter del Barça no ha pogut evitar el gol de Tety Vives, després de culminar una acció ofensiva amb un ganxo llarg davant el porter blaugrana. Helder Nunes, però, ha situat l’empat al marcador després de tocar-la lleugerament en un xut de Matías Pascual.

Amb l’empat a un, Pablo Álvarez ha capgirat el marcador després de rematar a l’aire una assistència de Nunes. El mateix Álvarez ha anotat el definitiu 3-1 gràcies a la desena falta de l’Igualada i una definició perfecta davant Elagi Deitg.

Fitxa del partit:

Barça, 3
Igualada, 1                                        

Igualada: Elagi Deitg, Tety Vives, Ton Baliu, Sergi Pla i Jordi Méndez –cinc inicial-, Marc Palau, Bernat Yeste, Tety Vives, Roger Bars i Manel del Valle.

Barça: Sergi Fernández, Matias Pascual, Pablo Álvarez, Sergi Panadero i Ignacio Alabart –cinc inicial-, Marc González, Nil Roca, Helder Nunes i João Rodrigues.

Gols: 0-1 Tety Vives (min 39), 1-1 Helder Nunes (min 42), 2-1 Pablo Álvarez (min 48), 3-1 Pablo Álvarez (min 49).

Àrbitres: Josep Antoni Ribó i Josep Gómez. Faltes: 4-10.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut