PRÈVIA - El repte de la Supercopa comença contra l’amfitrió

PRÈVIA - El repte de la Supercopa comença contra l’amfitrió

El Barça, vigent campió de l’OK Lliga i de la Copa, buscarà el lloc per a la final davant l’Igualada Rigat

Després de guanyar la Lliga Catalana el passat diumenge, el Barça d’hoquei patins inicia un nou repte amb un títol en joc: la Supercopa d’Espanya. El vigent campió de l’OK Lliga i de la Copa afronta aquesta competició jugant aquest dissabte (20.30 hores, Esport3) la semifinal contra l’Igualada, que exercirà d’amfitrió a Les Comes. En cas de victòria blaugrana, la final es jugaria el diumenge (20.15 hores, Esport3) contra el Reus o el Liceo. 

“Jugarem contra un equip que juga a casa seva, que ens posarà molts problemes”, ha dit Edu Castro, destacant que el canvi d’entrenador de Ferran López per Cesc Linares provoca que no hi hagi “gaires referències del joc de l’Igualada després del canvi d’entrenador”.

El tècnic blaugrana ha lamentat no poder comptar amb el lesionat Pau Bargalló: “haurem de sumar entre tots perquè la seva absència, que és molt gran, no sigui molt significativa”. També ha aprofitat per desitjar una ràpida recuperació al reusenc César Carballeira, lesionat de gravetat aquesta setmana.

Pablo Álvarez també ha valorat, davant dels mitjans de comunicació, que el fet de començar amb bon peu amb l’èxit de la Lliga Catalana “ens dóna molta confiança”. “Estem molt contents per jugar una altra Final Four amb un títol en joc”. Sobre l’Igualada, l’argentí ha destacat que “jugarem contra un grandíssim rival, amb molt caràcter i que juga molt bé entre línies”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut