Reus - Barça: Cap a la primera final del curs! (0-2)

Reus - Barça: Cap a la primera final del curs! (0-2)

Els blaugrana s’han endut un clàssic de l’hoquei i han assolit una nova final de la Lliga Catalana

Un clàssic. El Barça d’hoquei assoleix una nova final. Els homes d’Edu Castro estan a un pas d’aixecar la Lliga Catalana 2019 després de vèncer el Reus a les semifinals (0-2). Els blaugrana s’han endut la victòria gràcies als dos gols d'Helder Nunes i a un immens Egurrola. Ara, la final espera. Serà la segona consecutiva d’aquesta competició per als barcelonistes, vigents campions i líders del palmarès amb cinc títols.

La porteria culer, insuperable

Reus contra Barça. Tot un clàssic de l’hoquei. Un matx sempre igualat i disputat. Una tendència que no ha canviat en les semifinals de la Lliga Catalana 2019 jugades a l’Olímpic de Vic. Els d’Edu Castro s’han mostrat intensos en tots els racons de la pista. En defensa, no han fet concessions. Tampoc quan s’han vist en inferioritat numèrica.
 
D’aquesta manera, els del Baix Camp no han estat capaços de celebrar cap gol. Ni en la primera meitat ni en la segona. La porteria del Barça ha estat impermeable, inclús davant dues faltes directes. I és que els tres pals culers segueixen perfectament escudats per un guardià més que conegut Aitor Egurrola; un vintè d’aturades ha realitzat. Però, un nou protagonista en els clàssics Reus-Barça i en la Lliga Catalana ha estat l’encarregat de situar els gols blaugranes al marcador.

Helder Nunes, autor de dos gols

Connexió portuguesa per obrir l’electrònic. Joao Rodrigues i Helder Nunes han fabricat el primer gol blaugrana (min 15). Després d’un contraatac, el mig de Barcelos ha aprofitat una passada del davanter d’Oeiras per estrenar l’electrònic d’aquesta semifinal de la Lliga Catalana. La segona diana barcelonista també ha arribat de l’estic d’Helder Nunes. El mig portuguès ha transformat un llançament de penal (min 31).
 
El 0-2 ha estat el resultat definitiu. Solament dos pals, un de Pablo Álvarez i un de Bargalló, han evitat que els d’Edu Castro eixamplessin la diferència d’aquest clàssic. Però no ha importat que els culers no cantessin cap diana més. Perquè el pas a la final ja era una realitat. Serà la segona consecutiva del Barça. Davant el Caldes (diumenge, 20.00 h) els blaugranes buscaran revalidar el títol. Un altre per aquesta exitosa secció que comença el curs 2019/20 amb una nova final. 

Fitxa del partit

Reus, 0
Barça, 2
 
Barça: Egurrola, Panadero, Bargalló, Matias Pascual i Pablo Álvarez -cinc inicial- Alabart, Nil Roca, Joao Rodrigues i Helder Nunes.
Reus: Càndid Ballart, Marc Julià, Cesar Carballeira, Àlex Rodríguez i Romà Bancells-cinc inicial- Tiago Rafael, Pablo del Rio, Joan Salvat, Romà i Pablo Nájera.
 
Gols: 0-1, Helder Nunes (min 15); 0-2, Helder Nunes (penal) (min 31)
 
Àrbitres: Joel García i David Calonge. Han amonestat amb targeta blava Pau Bargalló.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut