Àlex Joseph jugarà cedit al Lleida Llista Blava

Àlex Joseph jugarà cedit al Lleida Llista Blava

El davanter ha militat dues temporades a l’hoquei formatiu i ha tingut cert protagonisme al primer equip

Àlex Joseph sumarà experiència a l’OK Lliga gràcies a l’acord entre el FC Barcelona i el Lleida Llista Blava. El jugador de 19 anys jugarà cedit a la capital del Segrià després d’haver militat dues temporades a l’hoquei formatiu del Barça.

Format a l’Arenys de Munt, Àlex Joseph va arribar a la base blaugrana la temporada 2017/18 i de seguida va demostrar la seva capacitat golejadora. Va debutar amb el Barça a la Lliga Catalana, el 8 de setembre del 2017, marcant dos gols contra el seu futur club. Des de llavors, ha estat un habitual en els entrenaments del primer equip i ha estat convocat per Edu Castro en trenta ocasions, jugant 19 partits i marcant set dianes (5 a la Lliga Catalana, una a la Lliga Europea i una a l’OK Lliga).

Entre les experiències obtingudes, Joseph també ha estat present en les dues últimes Final Four de la Lliga Europea i també a l’última Copa Continental, competició que jugarà amb el Lleida Llista (vigent campió de la WS Europe Cup).

Amb el planter blaugrana, Joseph ha tingut un paper destacat en l’equip junior i també en els filials. Amb el Barça B va assolir de l’ascens de Nacional Catalana a OK Liga Plata, on ha marcat 14 dianes en 17 partits aquesta temporada. I amb el C ha ascendit, en l’última campanya, de Primera Catalana a Nacional Catalana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut