Vuit blaugranes afronten el Mundial amb el Palau Blaugrana com a destí final

Vuit blaugranes afronten el Mundial amb el Palau Blaugrana com a destí final

Les seleccions d’Espanya, Argentina i Portugal tindran representants barcelonistes en uns World Roller Games que acabaran el diumenge 14

Fins a vuit jugadors del Barça d’hoquei patins afronten el gran repte de ser campions del món. Ho faran a partir d’aquest dissabte a Vilanova i la Geltrú amb un objectiu comú: imposar-se a la final que es jugarà el 14 de juliol al Palau Blaugrana.

Els vigents campions

Pau Bargalló, com a capità d’Espanya, juntament amb Sergi Fernández, Ignacio Alabart i Nil Roca defensaran el trofeu aixecat a la Xina en els World Roller Games del 2017. Els quatre jugadors blaugranes ja van formar part del bloc d’Alejandro Domínguez a Nanjing i al darrer Europeu de la Corunya. També hi militen els exblaugranes Jordi Adroher i Edu Lamas. Els seus rivals, al grup A, seran Angola, Itàlia i França.

A la recerca del títol

Pablo Álvarez i Matias Pascual intentaran aconseguir un títol que no han guanyat mai. L’Argentina, campiona a França el 2015, inicia ara una nova etapa amb l’exblaugrana Negro Páez com a seleccionador. A la plantilla també hi ha altres vells coneguts del Palau, com el seu germà David Páez (Concepción), Reinaldo Garcia (Porto) i Lucas Ordoñez (Benfica).

En el grup B, l’Argentina coincidirà amb Xile, Colòmbia i Portugal. El capità de l’equip lusità és el blaugrana João Rodrigues, que tindrà com a company el nouvingut Helder Nunes. Portugal, que no guanya el Mundial des del 2003, va ser finalista a la Xina.

Didi, amb el Brasil

En el Mundial masculí d’hoquei patins hi participen 27 països, dividit en tres categories. La categoria Intercontinental (el tradicional Mundial B) es jugarà a Sant Cugat i hi participa el combinat de Brasil, amb l’exblaugrana Didi a les seves files. El brasiler, nascut el 1970, va militar al Barça la temporada 1996/97, guanyant una Copa d’Europa al Palau. El seleccionador serà Jordi Camps, exentrenador de la base blaugrana.

El Palau, seu de la fase final

La fase de grups del Mundial es jugarà a Vilanova i la Geltrú mentre que l’activitat arribarà al Palau Blaugrana el dijous 12, el divendres 13 i el diumenge 14, amb els quarts de final, les semifinals i les finals masculines i femenines.

Els horaris dels representants blaugranes

06/07/2019 : Espanya – França (22.00)
07/07/2019 : Xile – Argentina (16.00) i Portugal – Colòmbia (20.00)
08/07/2019 : Itàlia – Espanya (20.00) i Argentina – Portugal (22.00)
09/07/2019 : Xile – Portugal (18.00), Angola – Espanya (20.00) i Argentina – Colòmbia (22.00)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut