Alcobendas – Barça Lassa: Victòria per tancar una OK Lliga històrica (2-5)

Alcobendas – Barça Lassa: Victòria per tancar una OK Lliga històrica (2-5)

Els d’Edu Castro són el primer equip que acaba la competició sense perdre cap partit, després de guanyar a la pista madrilenya en l’última jornada del curs

Ho volien aconseguir i ho han fet. Els homes d’Edu Castro fa setmanes que tenen l'OK Lliga ja a la butxaca, però, malgrat tot, encara quedava un objectiu. Històric, perquè cap equip –fins aquest dissabte- havia acabat la competició com a invicte. I el Barça Lassa d’hoquei patins, el dia del 77è aniversari de la secció, ho ha aconseguit després de vèncer l’Alcobendas, a domicili, en l’última jornada de la Lliga (2-5).

No ha estat fàcil, perquè els madrilenys es jugaven baixar o no de categoria –la derrota els ha sentenciat–, però els gols de Pau Bargalló, Alabart i Joao, així com el doblet de Pablo Álvarez, han permès posar la cirereta al pastís d’una temporada molt bona, amb cinc títols aconseguits: Lliga Catalana, Copa Continental, Copa Intercontinental, la Copa i l'OK Lliga. Un gran final de festa també per a Marc Gual, que ha jugat el seu darrer partit com a jugador professional d’hoquei patins després que anunciés la seva retirada.

Gols per tancar el curs

Des del començament, el Barça ja ha començat manant en el marcador, demostrant que l’objectiu que perseguia no era menor per a l’equip. Així, Pau Bargalló ha fet el primer gol amb una rematada dins l’àrea, després d’una assistència de Pablo Álvarez (1-0, min 5), mentre que Alabart ha posat el 0-2 en un bon contraatac comandat per Marc Gual i Joao (min 18).

L’Alcobendas, però, no s’ha rendit i ha contestat amb una rematada de Marcos López que ha reduït les distàncies (1-2, min 18). El mateix jugador, i després del gol de falta directa de Pablo Álvarez (1-3, min 21), ha posat el 2-3 amb què s’ha arribat al descans.

El triomf s’amplia en el segon temps

Però, després del pas pels vestidors, el Barça Lassa ha pogut sentenciar el duel. Amb grans aturades d’Egurrola, ha agafat distància en l’electrònic amb un gol de Joao (2-4, min 29), mentre que ha tancat el partit i la Lliga quan Pablo Álvarez ha transformat la seva diana número 48 (2-5, min 38). Un darrer gol que permet al Barça, ara sí, marxar de vacances després de fer història a l’OK Lliga. Perquè acabar invictes ja és un altre repte que es pot ratllar de la llista.

LA FITXA

Alcobendas, 2

Barça Lassa, 5

Alcobendas: Shehda, Marcos López, Gonzalo Pérez, Curro Fernández, Miguel López –cinc inicial. Aspra, Jorge López, Artacho, Roca.

Barça: Egurrola, Marc Gual, Matias Pascual, Pablo Álvarez, Pau Bargalló –cinc inicial. Joao Rodrigues, Ignacio Alabart, Nil Roca, Antonio Miguélez.

Gols: 0-1, Pau Bargalló (min 5;. 0-2, Alabart (min 18); 1-2, Marcos López (min 18); 1-3, Pablo Álvarez (min 21); 2-3, Marcos López (min 23); 2-4, Joao (min 29); 2-5, Pablo Álvarez (min 38).

Àrbitres: Miguel Díaz, Alberto López. Blava a Jorge López, dels locals. | Faltes: 16-14

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut