Quatre jugadors del Barça Lassa jugaran el Mundial amb la selecció espanyola

Quatre jugadors del Barça Lassa jugaran el Mundial amb la selecció espanyola

Pau Bargalló, Nil Roca, Ignacio Alabart i Sergi Fernández han estat convocats per afrontar els World Roller Games que se celebraran a Vilanova i al Palau Blaugrana

La selecció espanyola d’hoquei patins afrontarà els World Roller Games amb un destacat color blaugrana. Pau Bargalló, Nil Roca, Ignacio Alabart i Sergi Fernández han estat convocats, segons s’ha fet públic aquest dilluns, per afrontar el Mundial que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú i al Palau Blaugrana entre els dies 7 i 14 de juliol. El feu barcelonista acollirà els quarts de final, les semifinals i les finals de la competició masculina i femenina absoluta a partir de l’11 de juliol.

Experiència en grans cites

Els quatre representants del Barça Lassa tornen a la selecció després d’haver conquerit el darrer Europeu de la Corunya. Sergi Fernández tornarà a disputar un Mundial després del que va afrontar a Angola el 2013. Al seu palmarès amb la selecció, ‘Xenxo’ acumula fins a quatre Mundials, cinc Europeus i una Copa de les Nacions.

De la seva banda, els joves Pau Bargalló (capità de la selecció), Ignacio Alabart i Nil Roca ja saben què és guanyar un Mundial després de l’èxit assolit a la Xina el 2017. A la llista d’Alejandro Domínguez també hi ha els exjugadors del primer equip Jordi Adroher i Edu Lamas. Els rivals d’Espanya a la fase de grups són Angola, Itàlia i França.

Pablo Álvarez i Matias Pascual, a la primera llista del Negro Páez

Al Mundial també hi tenen opcions de ser-hi els blaugranes Pablo Álvarez i Matias Pascual, que han estat citats per l’exblaugrana i ara seleccionador argentí Negro Páez. Pascual ja va defensar la samarreta del seu país en la recent Copa de les Nacions. A la preselecció també hi ha jugadors amb passat a Can Barça: David Páez, Lucas Ordoñez i Nalo Garcia.

L’Argentina jugarà la fase de grups contra Xile, Colòmbia i Portugal. Precisament, amb Portugal, el Barça podria estar representat mitjançant João Rodrigues. El blaugrana també té opcions d’estar a la llista de Renato Garrido (encara no s’ha comunicat). El davanter és el capità de la selecció lusa i ja va estar convocat pel nou tècnic per disputar la Copa de les Nacions.

Dos blaugranes més amb Espanya sub-19

La secció barcelonista també estarà present als World Roller Games en la selecció espanyola sub-19. Els joves de l'hoquei patins formatiu Oriol Llenas i Martí Gabarró disputaran el Mundial sub-19 a Vilanova i la Geltrú entre el 29 de juny i el 5 de juliol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut