Barça Lassa – Reus Deportiu: Doble comiat amb festa final!

Barça Lassa – Reus Deportiu: Doble comiat amb festa final!

(19.00 hores) El Barça Lassa afronta l’últim partit del curs al Palau, que acomiadarà Marc Gual com a jugador i celebrarà el trofeu de l’OK Lliga

Vespre d’emocions al Palau Blaugrana i amb un objectiu molt clar: la victòria en tot un clàssic contra el Reus. El Barça Lassa jugarà aquest dissabte contra el Reus Deportiu (19.00 hores) l’últim partit de la temporada al feu barcelonista. Serà un duel amb un aperitiu i uns postres molt especials. Abans del partit, s’homenatjarà Marc Gual, que aquesta setmana ha comunicat la seva retirada després de 26 títols i vuit temporades al Barça Lassa. I després del partit es rebrà el trofeu de l’OK Lliga!

Deixant de banda les emocions prèvies i posteriors, durant el partit també hi haurà molt en joc. L’equip d’Edu Castro té un objectiu entre cella i cella: “acabar sense perdre”. “Això passa per guanyar l’equip que, en Lliga, ha estat capaç de guanyar-nos els dos últims anys”. Ho diu el tècnic i també el capità: “mai no s’ha acabat una Lliga sense perdre”. “És un repte bonic i ho donarem tot”.

El Reus, de la seva banda, arribarà al Palau després de superar el Liceo (5-1) i amb la voluntat de sumar una victòria per mantenir-se ferm en la lluita per a la segona posició.

"Fem una crida perquè tothom del Barça, del Reus i del món de l'hoquei vingui a acomiadar Marc Gual com es mereix"

Aitor Egurrola

L’equip intentarà dedicar un bon resultat a Marc Gual, que la temporada vinent serà el delegat del primer equip. Curiosament, el seu darrer partit al Palau com a jugador serà contra el seu anterior equip (entre el 2003-09 i entre el 2010-11). “Fem una crida perquè tothom del Barça, del Reus i del món de l’hoquei vingui a acomiadar Marc Gual com es mereix”.

Després del partit, serà el torn de les celebracions. L’equip rebrà el trofeu de l’OK Lliga, segellada a Les Comes d’Igualada, i podrà fotografiar-se amb el trofeu de la competició regular, juntament amb els altres quatre èxits d’aquesta temporada: Lliga Catalana, Continental, Intercontinental i Copa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut