CE Lleida Llista Blava – Barça Lassa: Segueixen invictes (4-9)

El conjunt d’un Edu Castro centenari ha superat el Lleida (4-9) i segueix invicte a l’OK Lliga

El Barça Lassa ha recuperat el somriure, després de superar el Lleida a domicili en la 28a jornada de l’OK Lliga (4-9), competició amb una trajectòria impecable aquesta temporada.  Els culers han decidit el matx a la segona meitat, després d’un primer temps molt igualat on s’han vist molts gols. Pablo Álvarez ha estat l’home més destacat amb un pòquer de gols, mentre que, per a l’equip local, Andreu Tomás, el capità, no ha pogut jugar per sanció. A més, Edu castro ha pogut celebrar amb victòria el seu partit número 100 com a entrenador del Barça Lassa.

Pluja de gols a la primera meitat

El conjunt local ha estat el primer a colpejar. Quan transcorrien set minuts del duel, Bruno Di Benedetto ha superat Egurrola definint dins l’àrea. El Barça Lassa, però, no ha donat opció a l’equip rival d’aprofitar l’avantatge i ha trobat l’empat en la jugada immediatament posterior: el Pitxitxi Pablo Álvarez ha transformat una falta directa per tornar a igualar el matx (1-1, min 7).

El gol de l’argentí ha significat un punt d’inflexió per a ambdós equips. La diana ha donat ales als culers, que han aprofitat l’embranzida i han anotat tres gols pràcticament de manera consecutiva. João Rodrigues ha posat per davant els d’Edu Castro en rematar de primeres una assistència de Nil Roca (1-2, min 13). Al gol del portuguès, s’hi ha sumat també el mateix Nil, marcant amb un potent xut de pala i, a continuació, Matias Pascual (1-4, min 15).

Després d’uns minuts de clar domini blaugrana, ha estat el torn dels locals, que s’han fet amb les regnes del partit. I el domini també s’ha vist reflectit a l’electrònic. Els lleidatans han retallat fins a un gol les distàncies en una final del primer temps trepidant. Primer, el conjunt local ha fet dos gols de manera consecutiva –min 22 i 24– gràcies a l’efectivitat de Bruno Di Benedetto i César. No obstant això, Pablo Álvarez ha tornat a anotar de penal per posar el 3-5 (min 25) en el marcador. I quan semblava que els culers marxarien als vestidors amb la renda de dos gols, Maxi Oruste ha marcat per als seus per fer el 4 a 5 a trenta segons del descans.

Sentencien en el segon temps

A la represa, el Barça Lassa ha tornat a posar distància en el marcador quan João Rodrigues ha anotat de penal (4-6, min 31). I, encara millor s’han posat les coses quan Nil Roca ha fet el seu segon gol i el setè per als seus en marcar des de fora l’àrea amb un potent xut.

Els d’Edu Castro han aprés dels errors del primer temps i no han permès que l’equip local tornés a entrar al partit. I és que, Pablo Álvarez ha sentenciat el duel amb dos gols més i ha completat un pòquer de gols per seguir com a màxim golejador.

Amb aquest triomf, el Barça Lassa segueix invicte a l’OK Lliga i manté intacte el repte d’acabar la competició amb aquesta condició. Només queden dos partits per completar aquesta fita que mai ningú a la història ha aconseguit. El pròxim partit és dissabte vinent al Palau davant el Reus.

Lleida,  4
Barça Lassa, 9

CE Lleida Llista Blava: Lluís Tomás, Bruno Di Benedetto, Maxi Oruste, Roberto Di Benedetto i Joan Cañellas –cinc inicial– Maxi Oruste, César Candanedo i Jordi Creus.

Barça Lassa: Egurrola, Marc Gual, Matias Pascual, Pablo Álvarez i Pau Bargalló –cinc inicial– João Rodrigues, Nil Roca i Ignacio Alabart.

Gols: 1-0, Bruno Di Benedetto (min 7); 1-1, Pablo Álvarez (min 7); 1-2, João Rodrigues (min 13); 1-3, Nil Roca (min 14); 1-4, Matias Pascual (min 15); 2-4, Bruno Di Benedetto (min 22); 3-4, César Candanedo (min 24); 3-5, Pablo Álvarez (min 25); 4-5, Maxi Oruste (min 25); 4-6, João Rodrigues (min 31); 4-7, Nil Roca (min 36); 4-8, Pablo Álvarez (min 47); 4-9, Pablo Álvarez (min 50).

Àrbitres: Rubén Fernández García i David Calonge Barrio. Han mostrat targeta blava al jugador local Xixi Creus.