Acord per a la renovació de Sergi Panadero fins al 2021

Acord per a la renovació de Sergi Panadero fins al 2021

El jugador osonenc va debutar amb el Barça el 2003, suma 54 títols al seu palmarès i arribarà a les 18 temporades com a blaugrana

Sergi Panadero seguirà vestint la samarreta blaugrana. El Barça Lassa i el jugador han arribat a un acord per renovar el contracte que uneix ambdues parts dues temporada més, fins al 2021.  “És una satisfacció enorme poder seguir vinculat al millor club del món”, ha manifestat Panadero.

Panadero ha signat el nou contracte a les oficines del FC Barcelona, amb la presència del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, del director d’Esports Professionals Albert Soler i del mànager esportiu Toni Miró. Aquest últim ha destacat que la lesió soferta a la Copa del Rei no ha influït en la renovació: “les negociacions ja havien començat prèviament”. “La seva qualitat és indiscutible, ja que ens aporta moltes coses i pot jugar a qualsevol banda de la pista”.

El jugador de 37 anys, a Can Barça des del 2003, suma 54 títols al seu palmarès i arribarà a les 18 temporades al primer equip blaugrana. En l’última edició de la Copa del Rei, el jugador osonenc va patir una lesió a l’espatlla esquerra que l’ha obligat a passar pel quiròfan. Fins llavors, havia acumulat 15 gols i 11 assistències en 37 partits.

Sobre la seva recuperació, Panadero ha subratllat que “va en bon camí”. “Em trobo molt bé, estic rodejat dels millors i estic molt agraït de com m’està ajudant el club en aquests moments”. El segon capità també ha mostrat la intenció de “seguir millorant per ajudar a fer gran la secció i guanyar títols, que és el que se’ns demana”. “Aquesta és la meva segona casa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut