Barça Lassa – PAS Alcoi: Pluja de gols al Palau (11-4)

Els d’Edu Castro han superat amb contundència l’Alcoi en un matx frenètic i on han aconseguit marcar tots els jugadors de pista culers

Pluja de gols al Palau Blaugrana i espectacular victòria per als d’Edu Castro. El Barça Lassa ha guanyat el PAS Alcoi (11-4) en el duel corresponent a la 25a jornada de l’OK Lliga al Palau Blaugrana. Un matx frenètic de principi a fi, i on, curiosament, han aconseguit marcar tots els jugadors de pista culers, inclòs Àlex Joseph, que s’ha estrenat com a golejador a l’OK Lliga. Amb aquesta nova victòria, els barcelonistes dependran d'ells mateixos a la propera jornada per proclamar-se campions de Lliga.

Inici trepidant

El matx ha començat de manera molt dinàmica, i els locals han marcat ràpidament: Pau Bargalló ha rematat dins l’àrea una assistència de Marc Gual, avançant el combinat culer a l’electrònic (1-0, min 4). Tres minuts després, els visitants han fet l’empat, obra de Joao Ramalho després d’entrar dins l’àrea per la banda dreta (1-1, min 7).

Amb la iniciativa en el joc del Barça Lassa, Ignacio Alabart ha situat el 2-1 amb un potent llançament d'estic que ha superat Marc Grau (min 13). Tot seguit, Nil Roca ha recuperat una bola i ha transformat un magnífic llançament de cullera que ha significat el tercer gol per als d’Edu Castro (3-1, min 15), per intentar obrir escletxa en el marcador.

Empenta visitant

Ràpidament Agustín Domínguez ha escurçat distàncies amb un llançament llunyà (3-2, min 15), i, immersos en una onada de bon joc, els visitants han situat l’empat amb un gol de Roc Llisa (3-3, min 18). A les acaballes del primer temps, Bargalló ha fet el quart amb una magnífica rematada (4-3, min 22). Així doncs, s’ha arribat al descans amb victòria momentània blaugrana.

El festival de gols continua

La pluja de gols de la primera meitat no s’ha aturat, i, de fet, ha anat a més. Només començar el segon període, gol de Pablo Álvarez, que ha rematat una bola d'una assistència de Matías Pascual (5-3, min 26), i, dos minuts després, de nou assistència de Pascual i de nou gol de Pablo Álvarez per situar el 6-3 en el marcador (min 28). Els visitants han tingut opció d'entrar de nou dins del partit després d’un penal i d'una targeta blava per a Nil Roca, però Sergio Fernández –que ha entrat substituint Egurrola, que ha tingut molèsties després d’un llançament rebut al coll en la primera meitat– ha aturat el penal davant Agustín Domínguez (min 34).

Només un minut després, arribaria un gol molt especial per a Àlex Joseph, que ha anotat la seva primera diana a l’OK Lliga (7-3, min 35). El festival golejador seguiria, i Joao Rodrigues, de penal, ha anotat el 8-3 (min 38). Amb aquesta diana, el portuguès ha arribat als 50 gols (en 47 partits) com a barcelonista, uns registres espectaculars. Simone Romano ha escurçat distàncies per als visitants (8-4, min 39), però Pablo Álvarez, de falta directa després d’una blava a Ramalho, ha culminat el seu hat-trick (9-4, min 40).

Ja a les acaballes del partit, Marc Gual ha anotat el 10-4 (min 47) i Matías Pascual, a falta de 44 segons per al final, ha situat el definitiu 11-4 (min 50), i que ha fet que tots els jugadors de pista marquessin. Finalment, victòria contundent dels blaugrana per seguir líders amb solvència. Si el Barça Lassa guanya en la propera jornada, els d’Edu Castro seran campions.

LA FITXA TÈCNICA

Barça Lassa, 11
PAS Alcoi, 4

Barça Lassa: Aitor Egurrola, Marc Gual, Matías Pascual, Pau Bargalló i Joao Rodrígues –cinc inicial– Sergio Fernández, Nil Roca, Ignacio Alabart, Pablo Álvarez i Àlex Joseph.
PAS Alcoi: Marc Grau, Agustín Domínguez, Joao Ramalho, Roc Llisa i Carlos Pérez –cinc inicial–  Simone Romano i Castanheira.
Gols: 1-0, Pau Bargalló (min 4); 1-1, Joao Ramalho (min 7); 2-1, Ignacio Alabart (min 13); 3-1, Nil Roca (min 15); 3-2, Agustín Domínguez (min 15); 3-3, Roc Llisa (min 18); 4-3, Pau Bargalló (min 22); 5-3, Pablo Álvarez (min 26); 6-3, Pablo Álvarez (min 28); 7-3, Àlex Joseph (min 35); 8-3 Joao Rodrigues (de penal, min 38); 8-4, Simone Romano (min 39); 9-4, Pablo Álvarez (min 40); 10-4, Marc Gual (min 47) i 11-4, Matías Pascual (min 50).
Àrbitres: Joel Garcia i Aleix Gorina. Faltes: 9-17. Han ensenyat targeta blava a Nil Roca i a Joao Ramalho.