Primera oportunitat per ser campions d’OK Lliga!

Primera oportunitat per ser campions d’OK Lliga!

El Barça Lassa pot celebrar el títol aquest dissabte si el Liceo no supera l’Igualada i si s'aconsegueix la victòria contra l'Alcodiam

El Barça Lassa té el títol de l’OK Lliga molt a prop. La primera oportunitat de proclamar-se campió de la competició regular és aquest dissabte 13 d’abril. L’equip blaugrana rep la visita de l’Alcodiam (20.45 hores, Barça TV) però, per ser campió, necessita primer que l’Igualada Rigat puntuï a Riazor contra el Deportivo Liceo (18.00 hores). En cas que els gallecs no sumin els tres punts, una victòria del conjunt d’Edu Castro donaria matemàticament el títol de la competició regular.

A falta de sis jornades per acabar l’OK Lliga, l’avantatge sobre els de Juan Copa és de 13 punts (més goal average a favor). La carambola de resultats del dissabte podria permetre situar-se amb 16 punts d’avantatge quan només en faltarien 15 per jugar.

Els següents duels

Si el Barça Lassa no pot proclamar-se campió aquest dissabte 13, la següent oportunitat arribaria després de Setmana Santa, el cap de setmana del 26, 27 i 28 d’abril. Si l’equip guanya contra els alacantins, es dependria d’un mateix per ser campions en la visita a la pista de l’Igualada Rigat (jornada 26), ja que els tres punts donarien el títol.

A banda d’aquests compromisos contra l'Alcoi i l'Igualada, la resta del calendari de la secció implica rebre el Lloret al Palau (05/05; 12.00 hores), afrontar la Final Four de la Lliga Europea (11 i 12/05), visitar el Lleida Llista (19/05; 12.00 hores), rebre el Reus (24, 25 o 26/05) i desplaçar-se fins a Alcobendas (01/06).  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut