Barça Lassa – Noia Freixenet: Classificats per a la Final Four! (7-0)

Barça Lassa – Noia Freixenet: Classificats per a la Final Four! (7-0)

Els d’Edu Castro han completat un gran duel i buscaran revalidar el títol aconseguit el darrer curs

Els homes d’Edu Castro ho han tornat a fer. El conjunt blaugrana està de nou entre els quatre millors equips d’Europa. El Barça Lassa ha vençut amb solvència el Noia Freixenet (7-0) en un Palau Blaugrana que ha ofert la seva segona millor entrada de la temporada (2.525 espectadors). Matías Pascual (3), Joao Rodrigues (2), Pau Bargalló i Marc Gual han estat els autors dels gols blaugrana. Amb aquest triomf, els culers han superat el Noia amb un global de (11-3). L'altra bona noticia ha estat la presència de Pablo Álvarez, que ha rebut l'alta mèdica just abans del partit.

Un Palau Blaugrana entregat

El temple blaugrana ha estat a l’altura de les circumstàncies i ha animat des de l’inici. I els jugadors han respost sobre la pista. Després d’un començament igualat, Matías Pascual ha desequilibrat el matx amb un potent lllançament d'estic des de la llarga distància (1-0, min 4). Els moments immediats al gol han estat d’anada i tornada i Joao Rodrigues ha estat a punt de fer el segon (min 5).

La diana de Matías Pascual ha permès al Barça Lassa situar-se amb dos gols d’avantatge en global i els d’Edu Castro, conscients de la situació, han decidit executar un joc de control. El conjunt visitant ho intentava al contraatac, però sense fortuna en els darrers metres.

Sergi Fernández atura i el Barça Lassa sentencia

Ha aparegut la figura de Sergi Fernández per aturar un penal clau davant Xavi Costas (min 15) just abans que arribés el segon gol blaugrana. La diana ha estat una obra mestra de Matías Pascual. L’argentí ha superat tres rivals i ha definit de cullera per fer el seu segon gol de la tarda (2-0, min 16).

No en tenia prou el Barça Lassa. Dos minuts després, Joao Rodrigues ha ampliat encara més la distància respecte als visitants, aquest cop, des del punt de penal. Però el vendaval dels d’Edu Castro encara ha continuat. El conjunt visitant ha fet la desena falta del matx i ha provocat una falta directa que no ha perdonat Pau Bargalló (4-0, min 19). Sergi Fernández ha tornat a aparèixer abans del descans aturant una falta directa a Sergi Llorca.

Festa al Palau

A la represa, el ritme i la intensitat en el joc s'ha reduït. El Barça Lassa ha tingut el domini total de la bola. Les millors ocasions, però, han estat visitants. Sergi Fernández ha seguit molt ferm sota els pals. En el segon tram de la segona part però, els gols els ha posat, de nou, el Barça Lassa. Joao Rodrigues ha anotat un gran gol després d’una assistència de Matías Pascual (5-0, min 44). El Pitxitxi europeu no ha faltat a la seva cita amb el gol i ja en suma 17. El mateix Pascual ha completat el seu hat-trick instants després (6-0, min 47). I, en la jugada posterior, Marc Gual ha completat la golejada amb el 7 a 0 definitiu de penal.

Una victòria espectacular del conjunt dirigit per Edu Castro, que afrontarà una nova Final Four. Abans, però, el Barça Lassa ha de centrar-se en la competició domèstica, on el dissabte 13 d’abril rep el Pas Alcoy al Palau (20.45 hores).

Fitxa del partit

Barça Lassa, 7
Noia Freixenet, 0

Barça Lassa: Sergio Fernández, Marc Gual, Matías Pascual, Pau Bargalló i Joao Rodrigues –cinc inicial–,  Aitor Egurrola, Àlex Joseph, Pablo Álvarez, Nil Roca, Ignacio Alabart.

Noia Freixenet: Martí Zapater, Aleix Esteller, Xavi Costa, Sergi Llorca i Sergi Aragonès –cinc inicial–, Humberto Mendes, Marc Grau, Edu Fernández i Xus Fernández.

Gols: 1-0, Matías Pascual (min 4), 2-0, Matías Pascual (min 16); 3-0, Joao Rodrigues (min 18); 4-0, Pau Bargalló (min 19); 5-0, Joao Rodrigues (min 44); 6-0, Matías Pascual (min 47); 7-0, Marc Gual (min 47).

Àrbitres: Joaquim Pinto i Orlando Plaza. Faltes: 14-17.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut