PRÈVIA - El futur a Europa es juga al Palau!

PRÈVIA - El futur a Europa es juga al Palau!

(18.00 hores, Barça TV) El Barça Lassa, que només té un gol d’avantatge en l’eliminatòria contra el Noia Freixenet, busca accedir a una nova Final Four

El Barça Lassa és fidel, any rere any, a la cita de la Final Four de la Lliga Europea. És un dels objectius de la temporada. Per complir-lo, però, s’ha de superar l’obstacle dels quarts de final. I aquest dissabte (18.00 hores, Barça TV i fcbarcelona.cat) ha de ser el Palau de les grans ocasions!

Després de l’ajustada victòria a Sant Sadurní d’Anoia (3-4), el partit de tornada de l’eliminatòria es presenta d’allò més emocionant: “És un partit gran. L’ocasió es mereix un pavelló ple!”, afirma Edu Castro. 

El tècnic blaugrana adverteix que un gol d’avantatge “és molt poc” i destaca que el Noia Freixenet “és un equip valent, que sortirà a pressionar i a buscar l’un contra un”. Castro assegura, doncs, que “hem de sortir a buscar el partit, tenir ocasions de gol i minimitzar les virtuts del rival”. Només una derrota per un gol provocaria una pròrroga i una possible tanda de penals.

“És un dels partits més importants d’aquesta temporada”

Aitor Egurrola

Aitor Egurrola, el jugador de la història de l’hoquei amb més Copes d’Europa, té clar quins són els ingredients necessaris per arribar a la Final Four de l’11 i 12 de maig.  “Començarem el partit amb l’ambició de guanyar-lo”. “La nostra motivació i la nostra ment està en la victòria”.

El capità també qualifica el duel com “un dels més importants que disputem aquesta temporada al Palau” perquè l’equip es juga assolir “un dels grans objectius de la temporada”. Egurrola s’espera un partit semblant als cinc anteriors jugats aquest curs contra el Noia Freixenet: “un duel molt igualat, amb resultats curts i amb les millors defenses d’Europa ara mateix. S’haurà d’estar molt concentrats”. Els àrbitres del duel seran els portuguesos Joaquim Pinto i Orlando Panza. 

Ignacio Alabart, de la seva banda, també analitza la importància del duel d'aquest dissabte: "Hi ha molt en joc", ha dit al programa Hora B de Barça TV. 

Restricció d’aparcament al Camp Nou

El duel del Palau serà el preludi d’un altre gran partit que es viurà el dissabte, amb la cita entre Barça i Atlètic de Madrid al Camp Nou (20.45 hores). Per motius logístics, només podran aparcar el seu vehicle a les instal·lacions del club els socis i sòcies que tinguin abonament d’aparcament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut