Club Patí Vic – Barça Lassa: Reforcen el liderat (1-2)

Els d’Edu Castro sumen un nou triomf i consoliden la primera posició després de la derrota del Liceo

Triomf important en una pista complicada i que permet als d'Edu Castro ser més líders. El Barça Lassa s’ha imposat 1-2 en un duel ajustat i en què els blaugranes s’han avançat en dues ocasions davant un combatiu Club Patí Vic. Les dianes de Matias Pascual i Pablo Álvarez han resultat decisives i els blaugranes sumen la 19a victòria del curs a l’OK Lliga. Un triomf a la pista del Vic que els culers no havien pogut aconseguir en les dues darreres temporades.

S’avança el Barça Lassa

Un duel que ha començat amb el Barça Lassa buscant inaugurar el marcador amb insistència i els homes d’Edu Castro han tingut la seva recompensa amb el gol de Matias Pascual als 12 minuts de joc. Una diana que ha arribat després d’una rematada del jugador barcelonista dins l’àrea.

El Vic, però, no ha renunciat a buscar la porteria defensada per Aitor Egurrola. El conjunt osonenc ha aconseguit l’empat set minuts després de la diana culer. Un gol de Jordi Galán en un u contra u contra Egurrola que suposat l’empat momentani. Un resultat que ja no s’ha mogut abans del decans tot i les ocasions per als dos conjunts.

Duel ajustat fins al final

El Barça Lassa ha sortit bé a la segona meitat i un gol de Pablo Álvarez, desviant una bola penjada a mitja alçada per Pau Bargalló, ha tornat a situar per davant els d’Edu Castro. El partit, però s’ha mantingut igualat i amb ocasions per als dos equips.

La bona actuació d’Egurrola sota pals ha estat clau per evitar l’empat del conjunt local. A més, el Barça Lassa ha tingut aproximacions clares per ampliar l’avantatge. Entre totes elles la més destacada ha estat una bola al travesser de João. Tot i així, els blaugranes han pogut sumar un nou triomf i amplien a 13 punts la diferència al capdavant de la classificació després de la derrota del Liceo a la pista del Noia. Precisament els de San Sadurní d’Anoia serà el proper rival del Barça Lassa, aquest dissabte a les 16.00 hores al Palau Blaugrana.

Club Patí Vic, 1
Barça Lassa, 2

Club Patí Vic: Ernest Burgaya, Jassel Oller, Tirso Gómez, Jordi Urbano i Aniol Mangas –cinc inicial-, Litus Sánchez i Jordi Galán.

Barça Lassa: Aitor Egurrola, Marc Gual, Matias Pascual, Pablo Álvarez i Pau Bargalló –cinc inicial-, Àlex Joseph, Nil Roca, Ignacio Alabart i João Rodrigues.

Gols: 0-1, Matias Pascual (min 12); Jordi Galán (min 19); 1-2, Pablo Álvarez (min 30).

Àrbitres: Ruben Fernandez i Aleix Gorina. Faltes: 9 i 8.