Barça Lassa – Dinan Quévert: Victòria solvent per tancar la primera fase europea (7-2)

João Rodrigues, amb quatre gols, ha liderat la golejada dels d’Edu Castro

El Barça Lassa ha superat amb solvència el Dinan Quévert (7-2) al Palau Blaugrana en el duel corresponent a la darrera jornada de la fase de grups de la Lliga Europea. Amb la primera plaça del grup A ja assegurada, els homes d’Edu Castro han mostrat la seva millor versió en un partit que han dominat d’inici a fi. Els golejadors blaugrana han estat: Matías Pascual, Marc Gual (2) i João Rodrigues (4), mentre que per al conjunt francès han anotat Seró i Nedder.

Rotacions i joventut

Amb la classificació a quarts de final al sarró, Edu Castro ha aprofitat per donar minuts a jugadors de l’hoquei formatiu blaugrana com Marc González, Àlex Joseph o el ‘Chino’ Miguélez, que ha debutat en competició europea.

Els blaugrana, a partir d’un Marc Gual molt actiu en tasques ofensives, han començat a crear les primeres ocasions de perill. I el primer gol ha arribat des del punt de penal, obra de Matías Pascual (1-0, min 7).  Arran de la diana de l’argentí, la batuta del matx ha estat barcelonista. Amb una defensa molt intensa, els de Castro han dificultat les transicions del conjunt visitant i han generat moltes accions de perill en terreny contrari. I en el minut 14 Marc Gual, amb un llançament de cullera, ha firmat el segon que ha reafirmat la bona arrancada blaugrana (2-0).

En un darrer tram del primer temps brillant, João Rodrigues ha assumit els galons de màxim canoner de la Lliga Europea per transformar, en menys d’un minut, un doblet que ha establert un solvent 4 a 0 en arribar al descans.

Piconadora blaugrana

A la represa, un  ‘77’ en estat de gràcia ha signat el seu tercer gol transformant el cinquè gol del duel (min 28). I, tres minuts després, Toni Seró ha anotat el primer gol local. Però gràcies al frenètic ritme imposat pels d’Edu Castro ha arribat el sisè, obra de Marc Gual (6-1, min 32). A la recta final del matx, el Dinan Quévert ha fet el segon gol (6-2), però en la següent jugada el ‘79’ blaugrana ha fet el definitiu setè gol rubricant el seu pòquer.

Malgrat l’acumulació de faltes dels blaugrana o les targetes blaves a Nil Roca i Pau Bargalló, el Barça Lassa –amb un Sergi Fernández pletòric sota pals– ha acabat certificant el triomf que acomiada la fase de grups de la Lliga Europea. La següent cita europea del Barça Lassa seran els quarts de final de la Lliga Europea. L’anada es disputarà el 23 de març i la tornada serà al Palau el 6 d’abril.

LA FITXA TÈCNICA

Barça Lassa, 7
Dinan Quévert, 2

Barça Lassa: Sergi Fernández (p), Marc Gual, Matías Pascual, Pau Bargalló i João Rodríguez – cinc inicial–  Marc González, Àlex Joseph, Nil Roca i ‘Chino’ Miguélez.

Dinan Quévert: Albert Mola (p), Toni Seró, Felipe Castro, Joan Galbas i Pablo González –cinc inicial– Corentin Lepodolec, Guillaume Rault, Omar Nedder i Dani Fernández (p).

Gols: 1-0, Matías Pascual (min 7); 2-0, Marc Gual (min 14); 3-0, João Rodrígues (min 20); 4-0, João Rodrígues (min 20); 5-0, João Rodrígues (min 28); 5-1, Toni Seró (min 31); 6-1, Marc Gual (min 32); 6-2, Nedder (min 48); 7-2, João Rodrígues (min 49).

Àrbitres: Johannes Scheider i Roland Eggimann han ensenyat targeta blava a Nil Roca i Pau Bargalló per al conjunt blaugrana.