PRÈVIA – A l’espera dels quarts de final, però amb l’objectiu de guanyar

PRÈVIA – A l’espera dels quarts de final, però amb l’objectiu de guanyar

(16.00 hores, Barça TV) El Barça Lassa rep la visita del Dinan Quévert en l’última jornada de la fase de grups de la Lliga Europea

Els deures estan fets. I ben fets, però sempre amb l’opció de millorar. El Barça Lassa és, matemàticament, líder del grup A de la Lliga Europea i aquest dissabte (16.00 hores, Barça TV i fcbarcelona.cat) rep la visita del Dinan Quévert amb l’objectiu de tancar la fase de grups amb una victòria. “Som el Barça i juguem a casa”. “Hem de sortir a guanyar, com sempre”, afirma Edu Castro. En el mateix sentit s’ha pronunciat Matías Pascual: “Som el Barça i tenim ganes de jugar cada partit i guanyar-lo”.

El Dinan Quévert es presentarà al Palau Blaugrana per cinquena vegada en la història amb la confiança d’haver guanyar l’Oliveirense en l’última jornada. “Ens ho van posar molt difícil a la primera volta”, explica Castro, elogiant un equip on militen jugadors de l'OK Lliga com Toni Seró i el jove Joan Galbas, amb el pas per l’hoquei formatiu blaugrana. Els de Sergio Burgoa són els actuals líders de la lliga francesa.

Descans per a Ignacio Alabart i Pablo Álvarez

A banda de la baixa per lesió de Sergi Panadero, operat amb èxit, tampoc entraran a la convocatòria Ignacio Alabart i Pablo Álvarez. “Tenir els deures fets permet dosificar jugadors i veure els del planter”. En aquest cas, jugaran els joves Àlex Joseph, Antonio ‘Chino’ Miguélez i Marc González.

Visita al Camp Nou i pendents de Sant Sadurní

Un cop acabi el partit contra el Dinan Quévert, el Barça Lassa d’hoquei patins oferirà el trofeu de la Copa a l’afició del Camp Nou, minuts abans del partit de futbol contra el Rayo Vallecano (hi haurà restricció d’aparcament a les instal·lacions del FC Barcelona).

Després, l’atenció estarà posada en el que succeeixi a Sant Sadurní d’Anoia en el duel entre el Noia Freixenet i el Monza (20.00 hores). El vencedor serà el rival dels blaugrana als quarts de final de la Lliga Europea (anada el 23 de març i tornada al Palau el 6 d’abril).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut