Amb pas ferm cap a semifinals (4-2)

Els d’Edu Castro aconsegueixen una victòria treballada que els dona el bitllet per a les semifinals contra el Caldes.

El Barça Lassa ha superat al Noia Freixenet per 4-2 a l’Olímpic de Reus, en el duel corresponent als quarts de final de la Copa del Rei. Amb aquest triomf els blaugranes accedeixen a les semifinals i donen el tret de sortida a la reconquesta de la quarta Copa del Rei consecutiva. Els golejadors blaugrana han estat Nil Roca per partida doble, Joao Rodrigues i Pablo Álvarez.

El duel s’ha iniciat amb els dos conjunts molt intensos tant en la parcel·la ofensiva com defensiva. Pablo Álvarez ha disposat de les ocasions de gol més clares per avançar el conjunt blaugrana. La manca d’efectivitat i el pal - en un llançament de falta directa - han evitat el primer gol del Barça Lassa. En una magnifica acció personal de Nil Roca ha arribat el primer gol del matx (min 15). Dos minuts després, el mateix Roca, aprofitant una gran passada des del darrere de la porteria de Matias Pascual, ha signat el 2-0.

Recta final del primer temps trepidant

Un gol en tram final abans d’arribar al descans del Noia Freixenet (2-1), ha reactivat la intensitat d’ambdós conjunts. Els dos equips han disposat de varies accions de perill que no han acabat de materialitzar abans de passar per vestidors.

A la represa, els d’Edu Castro han començat portant la batuta en el joc, però una sòlida defensa del Noia ha complicat les combinacions ofensives dels blaugrana. Pau Bargalló ha errat una falta directa precedida per la primera targeta blava del duel. Els culers, amb una gran defensa coral i a través del seu caràcter insistent, han aconseguit el tercer. A partir d’una recuperació de bola al mig del camp de Joao Rodrigues, el ‘79’ blaugrana a definit a la perfecció (3-1).

Certifiquen les semifinals

El control del duel era culer, però en els darrers compassos del matx un xut desviat per Esteller ha escurçat distàncies (3-2). El Barça Lassa ha fet un final de partit molt seriós, amb un Egurrola providencial, incloent una falta directa aturada sota pals. Pablo Álvarez, de falta directa, a causa de la targeta blava visitant, no ha perdonat i ha fet el quart. Una diana que ha acabat certificant el bitllet per a les semifinals de dissabte contra el Caldes a les 20.00 hores.

La fitxa del partit

Barça Lassa, 4
Noia Freixenet, 2

Barça Lassa: A. Egurrola, M. Gual, P. Álvarez, P. Bargalló i S. Panadero - cinc inicial - M. Pascual, Ignacio Alabart, Joao Rodrígues i Nil Roca.

Noia Freixenet: Martí Zapater, Aleix Esteller, Xavi Costa, Humberto Mendes i Sergi Llorca - cinc inicial - Edu Fernández, Sergi Aragonès i Marc Grau.

Gols: 1-0, Nil Roca (min 15); 2-0, Nil Roca (min 17); 2-1, Mendes (min 21); 3-1, Joao Rodrigues (min 37); 3-2, Esteller (min 43); 4-2, Pablo Álvarez (min 48).

Àrbitres: Oscar Valverde i Angel Tavera. Han amonestat amb targeta blava a Estaller i Costa per part visitant. Faltes: 10 i 14.