PRÈVIA – Una Copa amb exemples a seguir!

PRÈVIA – Una Copa amb exemples a seguir!

(21.15 hores, Esport3) El Barça Lassa busca a Reus la seva quarta Copa seguida

Reus 2016, Alcobendas 2017, Lloret 2018 i... Reus 2019? El Barça Lassa, campió de les tres últimes edicions de la Copa del Rei, afronta una nova edició del torneig del KO amb la màxima il·lusió i amb l’objectiu de repetir els exemples del 2016 i també del 2005 a la capital del Baix Camp, on l’equip barcelonista va proclamar-se campió. A més, hi ha a l’abast un repte històric de la secció: de les 22 Copes que hi ha al palmarès, mai se n’han guanyat quatre de forma consecutiva.

hoquei patins campions copa reus 2005

Per poder arribar a aixecar el trofeu, primer cal superar una primera prova d’allò més exigent: els quarts de final d’aquest divendres contra el Noia Freixenet (21.15 hores, Esport3 i feptv.es). Llavors arribaria la semifinal del dissabte (20.00 hores) contra el Voltregà o el Caldes i la final del diumenge (17.00 hores).

El rival, amb el qual es va empatar a la primera volta a Sant Sadurní (2-2), va acabar en cinquè lloc la primera volta però ara es troba en tercera posició i amb opcions de classificar-se per als quarts de final de l’OK Lliga. “És un equip molt intens”, coincideixen els jugadors de la plantilla blaugrana a l’hora de posar adjectius al conjunt de Pere Varias.

En la roda de premsa prèvia a la Copa, Edu Castro i Sergi Panadero també destaquen que "l’equip arriba molt ben preparat” a la Copa però alerten que es tracta d’ “una competició en que es comença de zero”. Aquesta serà la primera Copa de João Rodrigues, qui destaca l’atractiu format d’una torneig en que “es respira molt d’hoquei en quatre dies”. “Estic segur que els meus companys també jugaran com si fos la primera. Aquest és el secret de l'èxit". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut