Edu Castro: “Arribem molt ben preparats”

Edu Castro: “Arribem molt ben preparats”

L’entrenador del Barça Lassa d’hoquei patins, juntament amb el segon capità Sergi Panadero, han parlat en la prèvia de l’inici de la Copa del Rei que es disputarà a Reus

La Copa del Rei 2019 ja s’acosta. Des del dijous 21 de febrer fins al diumenge 24, Reus acollirà la competició entre els vuit millors equips de la primera volta de l’OK Lliga. Una competició especial, amb un format únic, que la dota d’un encant diferent. El Barça, que ja n’acumula tres de seguides, voldrà aconseguir la quarta i fer història, ja que mai abans ho havia fet. Aquesta pot ser la primera vegada.

Així, tant per a Edu Castro, l’entrenador del primer equip, com per a Sergi Panadero, el segon capità, l’edició de Reus es presenta com un bonic repte. “L’estadística ens ensenya que és molt complicada. Esperem que no sigui una malastrugança i ens serveixi per saber a on anem”, ha comentat Edu Castro, mentre que Panadero ha afegit: “És una competició curta, però amb molt de desgast. El dia a dia de la competició et va marcant i haurem de treballar els petits detalls, tenir el cap clar i no pensar més enllà”.

El Noia, la primera pedra del camí

El FC Barcelona entrarà en joc el proper divendres, contra el Noia, que actualment va tercer a la classificació però va entrar-hi com a cinquè. Un partit i un rival que, com indica el 2-2 del partit de Lliga, tradicionalment sempre és complicat. És per això que Edu Castro i Panadero no se’n refien i saben que l’inici d’aquesta Copa no serà pas fàcil. “Pot ser perfectament un equip de semifinals o de final. Són molt perillosos i treballen molt bé”, ha comentat el tècnic. El mateix ha comentat el jugador, a banda d’insistir en què el Noia “és un equip molt valent, sense complexos i que arrisca”. “Esperem un partit dur i competit”, ha comentat.

Pas a pas per assolir l’èxit

Malgrat que el format de la competició pot ajudar a pensar més enllà, l’equip és conscient que el primer que ha de fer és eliminar un Noia complicat. “Preparar-nos per guanyar títols és la nostra feina diària. No fem una preparació específica i només pensem en el primer partit (...) Físicament estem molt bé. La sensació que tinc és que l’altre dia ja vam jugar el primer partit de Copa a Itàlia. Va ser un duel exigent i vam sortir molt ben parats. Ens dóna un punt de confiança per pensar que estarem bé en tots els aspectes. Arribem molt ben preparats”, ha comentat Edu Castro.

19-02-2019 Entrenament i Media Day previ a la Copa del Rei d'hoquei patins - VICTOR SALGADO

 

Records positius a Reus

Reus tornarà a rebre la Copa del Rei després de l’edició del 2005 i del 2016, en què el Barça va guanyar totes dues edicions amb una final contra el Vic. I en totes dues edicions hi va haver participació tant d’Edu Castro com de Sergi Panadero. L’any 2005, Castro era segon entrenador precisament del Noia, que va caure eliminat als quarts de final, mentre que Panadero ja jugava al Barça. Anys més tard, al 2016, tots dos formaven part del mateix equip, amb Edu Castro ja com a segon entrenador blaugrana. “Vam fer una Copa del Rei brutal. Vam guanyar amb claredat, solvència, fent una competició fantàstica”, recorden, tot i que son conscients que la Copa és la Copa i que és molt difícil: “Històricament Reus ens ha anat bé i esperem que continuï així”. Doncs que així sigui.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut