PRÈVIA – Cap a Follonica amb la intenció d’aconseguir el primer objectiu

PRÈVIA – Cap a Follonica amb la intenció d’aconseguir el primer objectiu

(18.00 hores, CERS-TV) Guanyar a Itàlia permetria classificar-se per als quarts de final

Per poder revalidar el títol de la Lliga Europea s’han d’anar superant diverses etapes. A la fase de grups, el primer objectiu és classificar-se per als quarts de final. I si pot ser com a primer de grup, millor. Aquest dissabte (18.00 hores, CERS-TV), el Barça Lassa té l’oportunitat de complir amb el primer de tots els reptes. Una victòria permetria afrontar la sisena jornada amb la l’únic objectiu d’assegurar el primer lloc del Grup A. “Anem a Itàlia amb els cinc sentits per puntuar i després poder-ho rematar a casa”, ha explicat Edu Castro.

L’equip ha realitzat aquest divendres un entrenament abans d’agafar l’avió cap a Itàlia i arribar a Follonica, ciutat que el conjunt barcelonista visita per setena vegada. Al Capannino de Follonica s’hi acumulen bons i mals records per al barcelonisme, amb dues Copes Continentals guanyades (2005 i 2006) però també una eliminació Europea (2006). El balanç és de dues victòries, tres derrotes i l’empat de la temporada passada a l’anada dels quarts de final (3-3). “És l’únic equip que no vam guanyar la temporada passada a Europa”.

Davant els mitjans de comunicació, Edu Castro ha tret importància al 9-2 de la primera volta al Palau. “És un equip competitiu i voldran demostrar que el 9-2 va ser un accident”. “Nosaltres anirem a fer un partit molt seriós i a ser nosaltres mateixos”. En aquest sentit també s’ha pronunciat João Rodrigues: “Vam fer un molt bon partit al Palau però ara la història serà diferent. A la seva pista ells es troben més còmodes i més agressius”.

El màxim golejador de la Lliga Europea (9 gols) també ha argumentat que “estem molt il·lusionats per anar a jugar a una pista molt tradicional de l’hoquei italià” i que “treballem per aquests moments”. “M’alegra marcar gols però, el que més vull aquest dissabte és guanyar”, ha conclòs.

El Follonica d’Enrica Mariotti es troba actualment en sisena posició a la lliga italiana i afronta la cita després d’empatar contra el líder Lodi (2-2). A la competició domèstica, el seu màxim golejador és  el torderenc David Gelmà (18 dianes), seguit per jugadors com Marc Pagnini i Mario Rodríguez (15), Davide Banini (13) i Federico Pagnini (11).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut