PRÈVIA -  Visita inèdita a Sant Cugat!

PRÈVIA - Visita inèdita a Sant Cugat!

(21.00 hores) El Barça Lassa afronta la 20a jornada de l’OK Lliga amb la intenció de sumar els tres punts contra un equip debutant a la categoria

Després del triomf al Palau contra el Vendrell (4-0), el Barça Lassa afronta el segon i últim duel d’OK Lliga del mes de febrer amb una visita a domicili inèdita: Sant Cugat. El partit d’aquest dimarts (21.00 hores, OK Liga TV) es presenta com una oportunitat de sumar tres punts més al capdavant de la taula.

Per aconseguir l’objectiu s’haurà de superar un equip que, amb 16 punts en la seva primera experiència de l’OK Lliga, està lluitant per evitar la zona de descens. En el duel de diumenge a la Corunya van posar les coses molt complicades al Liceo (3-1) i, al llarg del curs, han demostrat la seva capacitat per competir. Han sumat 13 punts com a locals, amb victòries contra el Calafell, el Lloret i el Lleida, més els empats davant el Liceo, el Voltregà, el Caldes i l’Alcobendas.

En aquesta ocasió, els del Vallès Occidental no podran comptar amb els sancionats Borja Ferrer i l’exblaugrana Jordi Gabarra. A l’equip de Joan Carles Vadillo també hi ha diversos exjugadors amb pas per la base blaugrana com Joan Farnés, David Martínez, David Yepes, Pau Gilabert i Xevi Arcas. 

“M’encanta veure’ls jugar”

Edu Castro

Edu Castro ha tingut paraules d’elogi cap al Sant Cugat, tot destacant que “m’encanta veure’ls jugar”. “El seu sistema de joc és el més semblant al nostre”, ha dit. “Tenen molts jugadors formats al nostre planter i Vadillo és un entrenador valent, com ja ho va demostrar al Mataró”. És per això que el tècnic blaugrana ha advertit als seus jugadors “dels perills de l’equip i de l’escenari”.

També s’ha pronunciat Marc Gual, qui ha assenyalat que el Sant Cugat “és un equip alegre, que va a buscar el partit i que és molt fort a casa seva”. “Pels resultats que han fet contra equips grans sabem que serà un partit difícil”, ha afegit. Gual també ha subratllat que “cada mes hi ha partits complicats i ara ve un tram important en que es poden decidir moltes coses i també un títol com la Copa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut