El Barça Atlètic, a punt per tornar a competir

El Barça Atlètic, a punt per tornar a competir

El tret de sortida del Barça Atlètic serà aquest dissabte (17:30h a Llars Mundet), contra l’Alcorcón.

L’OK Lliga Plata engega motors aquest cap de setmana amb la participació del filial blaugrana, el Barça Atlètic (dissabte, 17:30h a Llars Mundet). Com cada any la segona divisió és divideix en dos grups (nord i sud). Aquesta vegada, a diferència de la temporada passada, on per cert, van finalitzar en una meritòria quarta posició,  els blaugranes han quedat enquadrats al sud. 

Enquadrats al grup sud

L’equip que entrena Raul Castillo enceta un nou curs amb la màxima il·lusió de seguir competint en una categoria d’alta exigència i molt de nivell, amb un total de 12 equips que, durant 22 jornades, buscaran pujar a la màxima categoria estatal. No és el cas del filial blaugrana, per raons lògiques, que, com sempre, buscarà seguir competint al màxim nivell per seguir formant als seus jugadors per, si és necessari, com ja ha passat en moltes ocasions, ajudar a l’equip d’Edu Castro. 

La plantilla del Barça Atlètic la composen els jugadors sèniors de l’hoquei formatiu, amb diversos jugadors juniors i juvenils que també podran gaudir de minuts a la segona categoria estatal. 

El rival, un recent ascendit a la categoria

El rival en la jornada inaugural serà l’Alcorcón, ascendit a la divisió de plata per segon cop a la seva història, després de fer-ho també la temporada 2007/08. L’equip madrileny lluitarà per iniciar amb bon peu el seu retorn a la categoria,  però els blaugranes intentaran fer valer la condició de locals, per evitar-ho. El partit es disputarà a Llars Mundet, a partir de dos quarts de sis de la tarda de dissabte i es podrà seguir en streaming.

 

 

 

 

  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut