Onze blaugranes, a punt per al Mundial

Onze blaugranes, a punt per al Mundial

Aquest dijous arrenca la cita a Alemanya i Dinamarca, que s'allargarà fins al dia 27, amb una àmplia representació del Barça Lassa en cinc seleccions diferents

Onze jugadors del Barça Lassa afronten aquest mes de gener el Mundial 2019 de seleccions, que té com a seus Alemanya i Dinamarca. La cita arrenca aquest dijous, i s’allargarà fins al dia 27, quan es disputarà la final a Hamburg. L’àmplia representació blaugrana, amb 11 jugadors dels 17 que formen la plantilla, implica cinc seleccions diferents: França (Sorhaindo, Dika Mem, N’Guessan i Fabregas), Espanya (Entrerríos, Pérez de Vargas, Ariño i Aleix), Islàndia (Pálmarsson), Dinamarca (Mortensen) i Brasil (Petrus). Totes les seleccions arriben al Mundial després d'unes setmanes de preparació. Des de finals de desembre, els combinats s'han anat concentrant i disputant partits amistosos.

El primer blaugrana a entrar en escena serà Casper Mortensen amb una de les seleccions amfitriones, Dinamarca, al grup C. L’extrem blaugrana jugarà en la jornada inaugural contra Xile. En la segona jornada del Mundial entraran en joc la resta de blaugranes. Els quatre francesos s’enfrontaran al Brasil capitanejat per Petrus. En el grup B, la selecció espanyola s’enfrontarà a Bahrain, i Islàndia, amb Pálmarsson com a director de joc, ho farà contra Croàcia.

A banda del Brasil-França de la primera jornada hi haurà un altre duel entre culers a la primera fase. Serà el diumenge 13, quan s’enfrontaran Espanya i Islàndia en el grup B. La fase de grups s’allargarà fins al dia 17, i donarà pas a la Main Round. Els encreuaments entre els millors equips de la primera fase decidiran les eliminatòries finals, amb les medalles en joc.

Els últims dos Mundials (2015 i 2017) se’ls va adjudicar la selecció de França, que en aquesta ocasió defensarà la corona davant de la resta d’aspirants. Un d’ells és el combinat espanyol, campió de l’Europeu 2018 amb una destacada representació culer.

Activitat a Barcelona

Mentre es disputa el Mundial tota l’atenció se centra a Alemanya i Dinamarca. Les competicions de clubs s’aturen durant tot el mes de gener, i tornaran el primer cap de setmana de febrer, un cop es tanqui la cita mundial. Mentrestant, a Barcelona, els jugadors no internacionals aniran tornant a l’activitat progressivament. El proper dilluns 14 es reincorporaran Víctor Tomàs, Lasse Andersson i Kevin Möller, i en els següents dies ho faran Jure Dolenec, Gilberto Duarte i Kamil Syprzak, que tindran compromisos de seleccions paral·lels al Mundial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut