Mortensen, el millor del novembre a la Champions

Mortensen, el millor del novembre a la Champions

L’extrem blaugrana ha estat escollit per l’EHF com el millor jugador de la competició en un mes que va ser clau per al Barça Lassa al grup A

El mes de novembre va ser un mes extraordinari per al Barça Lassa, que va resoldre amb quatre victòries de molt mèrit els compromisos a la VELUX EHF Champions League. Els blaugranes tenien els dos enfrontaments contra el Vive Kielce i el HC Vardar, dos dels principals rivals per la primera posició del grup A, i els quatre triomfs van catapultar l’equip de Xavi Pascual al liderat de grup.

En aquest mes d’èxits, un dels grans protagonistes va ser Casper Mortensen, i l’EHF l’ha premiat amb el guardó de ‘Millor Jugador del Mes’. L’extrem esquerre blaugrana, en la seva primera temporada a Barcelona, està sent l’exemple més evident del joc blaugrana. Defensa agressiva, recuperacions de pilotes i sortides ràpides al contraatac. Tot això, per registrar unes dades golejadores de rècord.

Durant el mes de novembre, en les quatre victòries culers contra el Kielce i el Vardar, l’extrem danès va ser clau amb 27 gols. Unes xifres que li han valgut el reconeixement com a millor jugador de la competició en un mes que ha permès al Barça Lassa obrir una bona escletxa a la classificació del grup A. I és que el conjunt de Xavi Pascual és líder amb 18 punts, cinc més que el Vardar, i sis més que Rhein-Neckar Löwen, Veszprém i Kielce.

Declaracions de Casper Mortensen:

“Novembre va ser un gran mes per a l’equip. Vam jugar quatre partits molt durs contra el Kielce i el Vardar a casa i fora, i en els quatre vam aconseguir la victòria. Estic molt orgullós del treball que ha fet l’equip en aquestes setmanes”.

“Jo m’he sentit molt bé, i estic molt content amb aquest reconeixement de l’EHF. Hem de seguir tots en aquest camí. El mes va ser molt bo per a l’equip i també per a mi”.

“Esperem tornar a la Champions el 2019 igual. Som primers de grup, però encara tenim camí per davant i som un grup molt ambiciós”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut