Barça Lassa – Bada Huesca: El Palau acomiada l’handbol del 2018

Barça Lassa – Bada Huesca: El Palau acomiada l’handbol del 2018

Els blaugranes disputen l’últim partit de l’any a casa abans de disputar la Copa Asobal, contra un rival que apura les últimes opcions de ser a la competició de Lleida

El Palau Blaugrana viurà aquest dimecres (20:30 hores, BarçaTV) l’últim partit d’handbol de l’any amb la visita del Bada Huesca a la Lliga Asobal. Serà l’última jornada de la primera volta de la competició domèstica, i el Barça Lassa i el Bada Huesca l’afronten amb objectius ben diferents. Mentre els blaugranes volen mantenir la condició de líders invictes, els aragonesos apuren les últimes opcions d’aconseguir el bitllet per a la Copa Asobal del cap de setmana.

La competició que tancarà l’any, i que es disputarà a Lleida entre el dissabte i el diumenge, és el proper repte del Barça Lassa. Els homes de Xavi Pascual volen tancar l’any amb un nou títol, i en aquesta última jornada se sabran els rivals dels culers a la Final a Quatre del Pavelló Barris Nord. Mentre que el Bidasoa Irún, l’Abanca Ademar de Lleó i el Fraikin Granollers ho tenen tot de cara per confirmar la seva presència a Lleida, el Bada Huesca necessita guanyar al Palau i esperar una combinació de resultats als altres partits.

“Ens mereixem acabar bé”

Després de la victòria del diumenge a Puente Genil (28-46), el Barça Lassa va descansar dilluns i ha tornat als entrenaments aquest dimarts. L’equip ha completat un entrenament de preparació del partit, i en acabar la sessió Jure Dolenec ha atès BarçaTV. El lateral blaugrana ha assegurat: “Hem d’acabar aquesta primera part de la temporada jugant bé. Som primers a la Champions i a la Lliga, i ens mereixem acabar l’any bé”.

Sobre les opcions del rival de disputar la Copa Asobal, i la dificultat que això li afegeix al partit, l’eslovè ha comentat: “Sabem que l’Osca es juga l’accés a la Copa i que estan en un bon moment, i per això haurem de jugar bé i ser agressius”. En aquest sentit, afegia que “és la seva última oportunitat, però som el Barça i juguem al Palau”. “Espero no veure’ls a la Copa”, sentenciava amb un somriure.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut