Puente Genil – Barça Lassa: Festival golejador per seguir invictes (28-46)

Els de Xavi Pascual superen amb solvència al conjunt andalús i es consoliden com a líders en solitari de la Lliga Asobal amb 26 punts.

El Barça Lassa s’ha imposat al Puente Genil (28-46) en el darrer partit a domicili de la competició domèstica del 2018. El màxim golejador per part blaugrana ha estat N’Guessan amb 7 dianes, en un duel on el conjunt dirigit per Xavier Pascual ha dominat de principi a fi.

Piconadora ofensiva

El partit ha començat amb un intercanvi de cops ofensius dels dos conjunts (3-3). Però a través de les transicions rapides i l’encert de cara a porteria dels blaugrana, amb un contundent parcial de 0 a 6, ha obert la primera escletxa al lluminós (3-9). Tot i així, el conjunt andalús no ha abaixat la intensitat i ha escurçat diferències amb un parcial favorable que els situava  8 a 10 al marcador.

Però les pèrdues de pilota dels locals, han propiciat el joc vertical al contracop de jugadors com Fabregas i N’Guessan per tornar a situar una clara avantatge favorable al conjunt blaugrana. Al descans s’ha arribat amb el resultat de 14 a 25 a l’electrònic.

Huracà golejador

A la represa el Barça Lassa ha sortit decidit a seguir dominant el duel a partir de l’activitat constant en defensa i les transicions elèctriques en atac. El gran encert ofensiu capitanejat per N’Guessan (7) i Mortensen (6),  ha esvaït les esperances dels andalusos a retallar distàncies al marcador.

Finalment els blaugrana segueixen com a líders amb unes sensacions immillorables tant a la Lliga Asobal com en la Champions League. Ara, els culers disputaran el darrer partit de Lliga el proper dimecres contra el Bada Huesca al Palau, i posteriorment afrontaran la Copa Asobal que es disputarà el proper cap de setmana a Lleida.

Puente Genil, 28
Barça Lassa, 46

Puente Genil: Álvaro (1), Cuenca (2), Xavi (2), Moyano (-), Chaparro (1), Rudovic (6), Vázquez (1) – set inicial – Costa (1), Jimenez (-), Henrique (1), Castro (1), Martín (-), Porras (1), Domenech (6), Victor (5).
Barça Lassa:
Gonzalo (-), Mortensen (6), Entrerríos (3), N’Guessan (7), Aleix Gómez (4), Thiagus Petrus (-) i Fabregas (5) – set inicial –  Möller (-), Dolenec (4), Dika Mem (4), Palmarsson (3), Sorhaindo (2), Syprzak (2), Andersson (1), Diocou (2) i Àlex Pascual (3).
Parcials:
3-5, 3-7, 8-12, 9-15, 10,21,  14-25 (Descans) 16-29, 18-32, 21-36, 26-40, 27-44, 28-46