Lasse Andersson: “Hem de seguir així per arribar bé a la Copa Asobal”

Lasse Andersson: “Hem de seguir així per arribar bé a la Copa Asobal”

Sense temps d’assaborir una nova victòria a la Champions, el Barça Lassa rep aquest dimarts (20:45 hores, BarçaTV) el Condes de Albarei Teucro al Palau Blaugrana amb un nou títol a l’horitzó

L’handbol no s’atura, i poques hores després de la novena victòria consecutiva a la Champions League (41-32 contra el Meshkov Brest), el Barça Lassa ha tornat a entrenar-se al Palau Blaugrana per preparar el següent partit. I és que aquest dimarts els blaugranes reben el Condes de Albarei Teucro en la 13a jornada de la Lliga Asobal (20:45 hores, BarçaTV/LaLigaTV). Serà el primer dels tres partits de la competició domèstica que li queden al conjunt de Xavi Pascual abans d’afrontar la Copa Asobal el 15 i 16 de desembre.

El Barça Lassa es marca com a objectiu guanyar els tres partits que resten de primera volta a la Lliga Asobal i fer-ho amb bon joc i bones sensacions. Així ho ha explicat Lasse Andersson en acabar l’entrenament d’aquest dilluns. “Ens queden tres partits i els hem de jugar bé per arribar a la Copa Asobal en la millor forma possible”, ha dit el danès.

El primer dels tres partits serà contra el Teucro gallec, que ocupa la 13a posició de la classificació però que ha guanyat dos dels tres últims partits. Tot i la diferència a la taula, Andersson ha afirmat que “sempre entrem a la pista amb ganes i la mentalitat de guanyar”. Els blaugranes són líders destacats i es mantenen invictes en les 12 jornades disputades. Una condició que buscaran mantenir fins a la Copa Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut