El Barça Lassa tanca un novembre perfecte

El Barça Lassa tanca un novembre perfecte

El conjunt blaugrana ha guanyat amb solvència els quatre partits de la EHF Champions League, tots ells de màxima dificultat, i també tots els compromisos de la Lliga Asobal

El Barça Lassa afrontava un mes de novembre molt dur, i ho feia en una bona situació. Líders de la Lliga Asobal i en segona posició de grup a la Lliga de Campions. Per davant tenia els partits a priori més exigents del campionat domèstic, i els dobles enfrontaments contra el Kielce i el Vardar, els principals oponents per la primera posició del grup A de la Champions.

Un mes després, el gran rendiment del conjunt blaugrana el deixa en una situació encara millor: es manté invicte a la Lliga, i és el líder sòlid del grup A de la Lliga de Campions. Novembre va arrencar amb una gran victòria al Palau Blaugrana contra el Vive Kielce polonès (31-27), i va seguir amb una exhibició ofensiva contra el Logroño La Rioja, també a casa (45-31). Aleshores arribava el doble duel contra el Vardar, l’aleshores líder del grup europeu. A Macedònia els culers van fer un cop sobre la taula (26-30), i al Palau van reafirmar el liderat amb una nova mostra del bon estat de forma que viu l’equip (34-26). Al mig, un altre triomf a domicili a la Lliga, a la pista del sempre incòmode Helvetia Anaitasuna (29-32).

Més líders a les dues competicions

La visita de l’Ademar de Lleó va confirmar que els blaugranes seguien en plena forma (37-29), i uns dies més tard els de Xavi Pascual van tancar el novembre europeu a la pista del Vive Kielce amb un recital ofensiu (36-42). El triomf en el derbi contra el Fraikin Granollers (23-30) del dimarts va tancar un mes extraordinari del conjunt culer. Vuit partits, vuit victòries.

Aquests resultats deixen el Barça Lassa en una situació somniada. Els blaugranes, amb els 24 punts possibles a la Lliga Asobal, tenen un marge de nou punts respecte de la segona posició, i ja han assegurat el bitllet per a la Copa Asobal del 15 i 16 de desembre. A Europa, els de Xavi Pascual lideren amb mà de ferro el temible grup A: tenen 16 punts després de vuit victòries consecutives, i ja li treuen quatre punts al Kielce polonès, cinc al Vardar macedoni, i sis al Rhein-Neckar Löwen i al Veszprém.

Tot i la immillorable situació, el vestidor, amb Xavi Pascual i Víctor Tomàs al capdavant, és prudent. “L’equip està responent molt bé, però això no ens assegura res”, repeteix el tècnic amb insistència. D’aquí a uns dies, el Barça Lassa buscarà el títol de la Copa Asobal a Lleida, i després de l’aturada pel Mundial haurà de confirmar el bon estat de forma per lluitar pels títols, en especial la Champions League, al final de temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut