Barça Lassa – HC Vardar: Cop d’efecte del líder (34-26)

Setena victòria consecutiva dels blaugrana, que reafirma el liderat del Grup A de la Lliga de Campions i se situa al capdavant en solitari amb 14 punts. La gran actuació de Moller a la segona part i l’efectivitat en atac de Mortensen, amb 8 gols, han sentenciat

El Barça Lassa ha sumat un nou triomf contra el Vardar en una nova nit de competició europea, corresponent a la jornada 8, amb un Palau que ha presentat una de les millors entrades de tota la temporada. Una afició blaugrana que ha vist un autèntic partidàs, amb l’exhibició de Moller a la porteria i l’eficàcia de Mortensen, amb 8 gols. L’MVP del partit ha estat Palmarsson, amb una classe magistral de lideratge.

Màxima igualtat des de l’inici

Amb la lliçó apresa del partit de Macedònia, el Vardar no s’ha deixat superar en els primers instants del partit (3-5). Però els de Xavier Pascual han sortit endollats i, amb una defensa molt compacte i l’encert de Mortensen, han escurçat distàncies (7-7). Amb molta igualtat, l’intercanvi de cops ofensius ha estat la tònica dels primers trenta minuts, que han acabat amb un 16-15 i tot per decidir.

Un huracà de color blaugrana

Malgrat tot, el Barça Lassa ha sortit del pas per vestidors de forma intractable tan en atac com en defensa. A través dels gols d’Aleix Gómez i Duarte, la magnífica connexió Palmarsson-Mortensen i la gran actuació de Moller, els blaugrana han fet un contundent parcial de 5 a 1 (21-15).  A partir d’aquí els de Pascual s’han sentit cada vegada més còmodes i han deixat els macedonis amb dos gols convertits en 13 minuts. Sense relaxament, el Barça no s’ha aturat i ha continuat augmentat  la diferència en l’electrònic per encarrilar el triomf culer (25-17).

Un resultat que el Vardar ja no ha pogut capgirar, perquè ha impactat contra el mur blaugrana de Kevin Moller. Mitjançant les espectaculars intervencions del porter alemany, els blaugranes han pogut sortir amb transició, gràcies a la velocitat de Mortensen i a l’efectivitat d’un Palmarsson que s’ha divertit i ha fet divertir el Palau. Tot plegat per culminar un segon temps magnífic, que ha sentenciat la setena victòria consecutiva i consolida el Barça en la primera posició de la taula (34-26).

Barça Lassa, 34
HC Vardar, 26

Barça Lassa: Pérez de Vargas (-), Mortensen (8), Aleix Gómez (3), Thiagus Petrus (1), Dika Mem (2), Palmarsson (2) i Fabregas (2) – set inicial – Víctor Tomás (3), Entrerrios (-), Sorhaindo (3), Andersson (1), Ariño (3), Syprzak (1), Dolenec (1), Gilberto Duarte (4) i Moller (ps).

HC Vardar: Milosavljev (-), Dibirov (2), Shishkarev (1), Stoilov (2), Borozan (3), Kristopans (1) i Skube (2) – set inicial – Popovski (-),Dissinger (4), Karacic (2), Kalarash (-), Ghedbane (-), Cupic (5),  Vojvodic (-), Kiselev (4).

Parcials: 2-2, 4-4, 7-7, 11-9, 13-13, 16-15 (descans) 21-16, 24-17, 27-18, 29-21, 33-24, 34-26

Àrbitres: Zigmars Sondors i Renars Licis

Assistència: 3.864 espectadors al Palau Blaugrana