Barça Lassa – Montpeller HB: Victòria contra el campió d’Europa! (35-27)

Els de Xavi Pascual aconsegueixen un gran triomf contra el campió de la competició per continuar amb la seva gran dinàmica al Palau Blaugrana

El Barça Lassa ha aconseguit dos punts més contra un rival directe del seu grup A de la Champions League, el Montpeller HB, vigent campió de la competició. El Palau Blaugrana s’ha convertit en tot un feu impenetrable per a uns rivals que han acusat la baixa de Simonet i han topat contra el sòlid joc blaugrana.

Els de Xavi Pascual han sortit al parquet del Palau amb molta energia, amb un contundent 4-1 i una defensa molt sòlida. Després d’aquest parcial, el conjunt francès ha augmentat la intensitat en defensa i ha aconseguit situar-se 7-4 al minut 9. Però dos gols consecutius de Pálmarsson han obligat el tècnic del Montpeller a aturar el partit (9-4).

De la mà de Mortensen i Fabregas, els blaugranes han anat imposant la seva efectivitat i s’han col·locat amb un còmode 18-13 al descans. Aquest resultat no hauria estat possible sense Pérez de Vargas, que, immens sota pals, ha ajudat a aconseguir aquesta superioritat en el marcador amb aturades de mèrit (18 al llarg del duel).

Segona meitat de líder

Després del pas pels vestidors, el partit s’ha reprès amb intercanvis de gols per part dels dos conjunts. Els barcelonistes han continuat en una bona dinàmica, gaudint de grans ocasions i accions ofensives i amb el suport d’una gran defensa. Però, tot i així, el conjunt francès s’ha refet, i ha situat el 25 a 20 a l’electrònic del Palau a falta de vuit minuts per finalitzar el duel.

El conjunt de Xavi Pascual ha tirat de punt d’honor i, gràcies a les dianes de Fàbregas i Mortensen, ha estat capaç d’aguantar el ritme francès a base de grans gols. El partit, amb el 29-22 a l’electrònic, ha agafat un clar color blaugrana, i als darrers minuts els culers han portat la batuta del matx per sentenciar, col·locant el 35-27 al marcador del Palau per aconseguir una gran victòria contra el vigent campió d’Europa.