Setmana de tres partits en set dies per al Barça Lassa

Setmana de tres partits en set dies per al Barça Lassa

Els blaugranes debutaran aquest diumenge al Palau amb la visita del Liberbank Cuenca, viatjaran a Valladolid per jugar el dimecres, i estrenaran la Champions a casa contra el Veszprém el dissabte següent

El Barça Lassa ha arrencat ja tant la Lliga Asobal com la Lliga de Campions, i ara es prepara per a una setmana exigent amb tres partits en només set dies. Els homes de Xavi Pascual afronta un període de set dies en què disputaran dos partits al Palau Blaugrana i un altre lluny de casa. El primer partit d’aquest tram suposarà l’estrena de l’equip a casa, després d’haver disputat set partits a domicili en l’arrencada de la temporada.

La visita del Liberbank Cuenca, aquest diumenge a les 17:00 hores (GOL), serà la primera oportunitat de veure en acció el Barça Lassa 18/19 per a l’afició blaugrana. És el duel de la segona jornada de Lliga, després d’estrenar la competició amb una victòria de rècord a Alcobendas.

Dos dies després d’estrenar-se al Palau, l’equip viatjarà a Valladolid per disputar, el dimecres a les 20:00 hores, la tercera jornada de Lliga al pavelló de Huerta del Rey. Sense temps per descansar, els culers tornaran a Barcelona el dijous al migdia i aniran directament a entrenar per començar a preparar el primer partit de la VELUX EHF Champions League al Palau.

El dissabte 22, a les 18:00 hores, la màxima competició europea tornarà al Palau amb la visita del Veszprém hongarès. Serà el tercer partit que haurà jugat el Barça Lassa en set dies, i serà contra un altre dels equips que busquen estar, al final de temporada, a la Final Four de Colònia.

Consulta aquí el calendari complet de partits del Barça Lassa.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut