Barça Lassa: A 60 minuts del primer títol

Barça Lassa: A 60 minuts del primer títol

La Supercopa Asobal, primer gran repte de la temporada blaugrana

Arriba el primer gran esdeveniment de l’handbol estatal 2016/17. Dissabte a les 20.30 h i davant l’amfitrió, l’Helvetia Anaitasuna, el Barça Lassa jugarà la final de la XXXI edició de la Supercopa Asobal amb l’objectiu de sumar el primer títol de la nova temporada.

Conjuntar per guanyar

Els blaugranes arriben amb un equip renovat a la final de la Supercopa Asobal. Amb sis novetats respecte a la temporada passada, la final de la Supercopa serà un test important per veure com s’han acoblat les noves incorporacions.

Aquesta final serà també el primer partit oficial de competició d’àmbit estatal amb el Barça Lassa per a Ristovski, Andersson, Mem i N’Guessan.

Els blaugranes saben  la dificultat que té aquesta final, davant un Helvetia Anaitasuna que juga a casa i que ja va fer suar de valent Pascual i els seus homes a la final de Copa 15/16

La consolidació d’un projecte

El BM Anaitasuna viu un moment daurat de la seva història com a club d’handbol. Els navarresos, ja consolidats a la màxima categoria de l’handbol estatal, es van guanyar el dret de jugar aquesta final de Supercopa en finalitzar sotscampions de Copa la temporada passada.

Dirigits per Juan Tomás Apezetxea, els navarresos han canviat diversos jugadors per augmentar el seu nivell a l’Asobal 16/17. El nom més destacat és l’exblaugrana Mikel Aguirrezabalaga, i homes com Oswaldo i Balenciaga han fet pujar el nivell dels de Pamplona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut