Xavi Pascual: “Esperem un partit molt dur”

Xavi Pascual: “Esperem un partit molt dur”

El tècnic culer ha destacat el gran físic del Wisla Plock i la dificultat de la pista polonesa

El FC Barcelona Lassa visita la pista de l’Orlen Wisla Plock (diumenge, 18.00 h) en el primer partit de la VELUX EHF Champions League 2016/17. Un estadi que els homes de Xavi Pascual ja van visitar fa dues temporades i on van caure per 34-31. Precisament el tècnic blaugrana ha volgut destacar la dificultat de l’estadi polonès, i ha assegurat: “Esperem un partit molt dur, són un equip molt físic”.

Repassa les declaracions més destacades de Xavi Pascual:

  • “Arribem com hem d’arribar, encara amb manca de moltes coses, però ja sabem que això sempre passa, els primers partits d’aquestes competicions són molt complicats. Els equips s’anivellen més”.
  • “Veurem en quina mesura demà podem contrarestar el seu potencial. Fa un parell de temporades ja vam perdre l’únic partit allà, sabem les dificultats de jugar en aquesta pista, és un camp que pressiona moltíssim”.
  • “Són un equip molt físic, molt intens, que s’ha reforçat amb jugadors que li han donat un plus. Un conjunt realment temut i amb molt de material; esperem un partit molt dur”.
  • "Tenen molts jugadors, molts recanvis. A més, hi ha una barreja entre jugadors experimentats i d’altres que en un futur poden ser jugadors destacats en el món de l’handbol”.
  • “Nosaltres ens hem de mantenir fidels al nostre estil; defensivament hem d’estar forts, potents, com hem estat en els dos darrers partits. Cal ajudar-nos moltíssim, fer que la defensa sigui molt densa. Ells juguen bé i en l’un contra un són superiors a nosaltres quant a força, perquè es un equip físicament molt més gran que el nostre. En atac, tot el contrari: hem d’obrir els espais, portar la pilota a les cantonades perquè hi hagi espais als intervals i que els puguem atacar bé”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut