Barça – Ademar: 10 motius per venir al Palau Blaugrana

Barça – Ademar: 10 motius per venir al Palau Blaugrana

Celebració i partidàs, el millor còctel per dimecres a la nit

Avui dimecres a les 20.30 h el FC Barcelona Lassa juga la jornada 10 de la Lliga Loterías Asobal davant el segon classificat de la Lliga, l’Ademar de Lleó. En un partit que servirà per commemorar la ratxa dels 100 triomfs consecutius en Lliga, són diversos els al·licients per venir al Palau Blaugrana.

1.- Gaudir d’un dels millors partits de Lliga al Palau: el primer contra el segon classificat

2.- Veure com 100 nens i nenes fan el passadís a l’equip

3.- Tenir entrada gratuïta per a socis i promoció especial a 5 euros per a no socis per al partit Barça Lassa –Abanca Ademar 

4.- Poder aconseguir una de les 100 pilotes d’handbol commemoratives editades per a aquest dia.

5.- Poder veure amb l’Abanca Ademar dos jugadors històrics de l’handbol blaugrana com l’actual entrenador dels de Lleó, Rafa Guijosa, i l’exblaugrana Juanín García, a més del porter Nacho Biosca, antic jugador de les categories de formació blaugrana.

6.- Que els jugadors del Barça Lassa lluiran a la samarreta de joc un logo commemoratiu de la gesta. Aquesta samarreta única per al partit de dimecres tindrà un recorregut. Una d’aquestes serà donada al Museu del FC Barcelona, una altra als veterans de l’handbol i d’altres per a finalitats solidàries de la Fundació del FC Barcelona.

7.- Els jugadors sortiran a la pista amb una samarreta commemorativa dels 100 triomfs, amb els noms de tots els jugadors del primer equip que han participat en aquesta ratxa.

8.- La pista blava del Palau Blaugrana també formarà part d’aquesta efemèride. Dos logotips de gran format seran a la pista per recordar la fita de l’handbol blaugrana.

9.- Viure una tarda completa de barcelonisme amb el partit de Champions, al Miniestadi, del futbol femení (18.30 h) davant el Twente i a les 20.30 h l’handbol.

10.- Donar homenatge a un equip que ha assolit una fita històrica en el món de l’handbol com és el Barça Lassa 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut