Primera derrota del filial (32-31)

El Barça Lassa B cau a la novena jornada de Lliga a Alcobendas

El filial blaugrana visitava una de les pistes més complicades de la categoria, la de l'Alcobendas. En un partit de ratxes els joves blaugrana no van poder superar l’experiència dels locals i se situen en segon lloc de la Divisió d’Honor Plata.

A remolc

El partit es va iniciar amb un ritme lent per part dels dos equips, i això va beneficiar l'equip local, que va tenir el control del partit durant aquests primers instants, si bé el marcador estava igualat. A partir del minut 10 de partit, els locals van canviar el ritme del matx, el qual es va trencar per complet i va agafar el filial blaugrana en un estat de letargia que es va traduir en una bretxa molt important en el marcador a favor dels locals. Així es va arribar al descans amb 20-12 en contra per a un Barcelona totalment desconegut.

La segona part va seguir la mateixa tònica, si bé a partir del minut 10, l'equip filial, ajudat per un immens Fran Revolta a la porteria, es va despertar i va prémer l’accelerador fins al punt d'igualar el marcador a 31 gols i amb possessió per guanyar el partit a falta de 15 segons, però un error en la passada va propiciar el contraatac de l'equip madrileny, que va anotar el gol de la victòria (32-31). Aquesta és la primera derrota dels de Lorenzo Rueda la temporada actual.

Victòries del Juvenil i els cadets

L'equip juvenil jugava un partit de Lliga Catalana al pavelló d'handbol de la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Sant Esteve Sesrovires. Els visitants van plantejar un partit incòmode per als blaugranes a la primera part, que va acabar 16-10. La mateixa tònica a la segona part, que va acabar amb el 35-26 final per sumar 2 punts més per seguir liderant aquesta primera fase de Lliga Catalana.

El Cadet A visitava el pavelló de La Verneda per jugar davant el Sant Martí Voramar. En un partit força igualat en què els blaugranes es van imposar per 28 a 31.

El Cadet B assolia una victòria àmplia al poliesportiu de Valldoreix davant d'un lluitador Handbol Sant Cugat. La primera part va començar amb intensitat, i així ho reflectia el marcador amb un 7-11 favorable que ha passat a un 9-13 a la mitja part després de diversos desencerts ofensius i l'actuació del porter local.

La segona part va estar marcada per la sortida en tromba blaugrana que va posar 11 gols de diferència al minut 45. De nou l'encert de la porteria i la força defensiva del 6:0 local feien reduir la diferència a només 6 gols. Allà va tornar la defensa en interceptació blaugrana fins al definitiu 23-31 final.

Per la seva banda, els equips de categoria infantil van assolir dos triomfs. L’equip Infantil A va superar per 38 a 17 l’H. Cooperativa i el B va guanyar per 32 a 22 la Joventut H. Mataró.