El Barça Lassa es posa en marxa al Palau Blaugrana

El Barça Lassa es posa en marxa al Palau Blaugrana

Els homes de Xavi Pascual han iniciat la pretemporada aquest divendres amb les proves físiques, al matí, i una sessió de gimnàs, a la tarda

El Barça Lassa 18/19 ja és en marxa. El conjunt de Xavi Pascual ha iniciat aquest divendres l’activitat de la pretemporada amb treball únicament físic per començar. La plantilla sencera ha estat citada a primera hora del matí per fer les analítiques i començar a treballar al Palau Blaugrana. Després de les habituals proves de control, els jugadors han fet cursa contínua als camps annexos del Miniestadi. La jornada matinal ha estat marcada pel bon ambient d’un equip que s’ha retrobat després d’un estiu llarg. Amb les piles carregades d’energia i il·lusió, els jugadors s’han retrobat, i els fitxatges d’aquest estiu -Ludovic Fabregas, Thiagus Petrus, Casper Mortensen, Kevin Möller i Gilberto Duarte- han conegut els seus companys.

Unes hores després, l’equip ha tornat al Palau, on s’ha fet les primeres fotografies oficials de la temporada. A continuació els jugadors han escalfat sobre el parquet amb exercicis de bàsquet, i tot seguit s’han adreçat al gimnàs per completar una sessió de força que ha posat el punt final de la primera jornada de la pretemporada.

“Tinc bon feeling

Abans de la sessió de la tarda, Xavi Pascual ha valorat l’inici de la pretemporada i les primeres sensacions. “La gent ha vingut amb moltes ganes; tinc bon feeling”, ha assegurat el tècnic en el primer dia de treball. Per davant queden molts entrenaments abans de competir, però Pascual ja ha remarcat que “tenim una gran plantilla”. “Necessitem unes setmanes de treball per aglutinar aquest talent que individualment sembla que tenim”, ha afegit. Mirant endavant, el tècnic blaugrana ha estat rotund: “El Barça Lassa aspira a tot, com sempre. Sabem que els altres equips també, però aquí sempre hem de lluitar per tot”.

L’equip seguirà l’activitat aquest dissabte amb el primer entrenament amb pilota i diumenge, després d’entrenar, anirà a Encamp (Andorra) per completar una estada de cinc dies prèvia als primers partits amistosos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut