Ludovic Fabregas: “Jugar al Barça és un somni per a mi i la meva família”

Ludovic Fabregas: “Jugar al Barça és un somni per a mi i la meva família”

El pivot francès ha estat presentat com a nou jugador blaugrana, i s’ha mostrat “content i amb moltes ganes de començar aquesta nova etapa en un gran equip com el Barça”, on espera aprendre molt dels seus companys

Ludovic Fabregas, campió de la VELUX EHF Champions League a la temporada 2017/18, ha estat presentat com a nou jugador del Barça Lassa al Palau Blaugrana. A la roda de premsa han assistit el mànager esportiu de la secció d’handbol David Barrufet, el directiu responsable de la secció Joan Bladé i el director d’esports professionals Albert Soler.

El jove pivot, que acaba de fer els 22 anys, ja és un dels referents de la selecció francesa. David Barrufet ha definit Fabregas com “un magnífic defensor, que aportarà moltes solucions al centre de la defensa, i un gran pivot en l’aspecte ofensiu, amb unes característiques que encaixen a la perfecció amb el joc de l’equip”.

Fabregas ha explicat que té un gran arrelament amb la cultura catalana, degut a que va néixer a les terres del nord de Catalunya, i part de la seva família és del territori. Aquest ha estat un dels motius que l’ha ajudat a prendre la decisió de vestir de blaugrana: “jugar al Barça és un somni per mi i per la meva família”.

“Espero aprendre molt dels meus companys”

El nou jugador blaugrana s’ha mostrat amb moltes ganes d’afrontar aquest nou repte. “Estic molt content i orgullós de començar aquesta nova etapa, penso que podem aconseguir coses molt grans amb el Barça, que és un gran equip”.

El francès s’ha mostrat ambiciós de cara a aconseguir tots els títols possibles, i s’ha pronunciat sobre els seus futurs companys d’equip, dels qui ha comentat que: “puc aprendre molt, ja que hi ha jugadors de molt nivell i espero millorar al seu costat”. A més, ha afegit que “amb el temps ens anirem compaginant, i he de treballar per integrar-me a l’equip, que ara mateix és el més important”.

Tot i proclamar-se campió d’Europa amb el Montpeller la temporada passada i ser nombrat millor defensa i pivot de la Lliga francesa, Fabregas ha assegurat que “no crec que sigui una estrella, encara he d’aprendre més, estic molt motivat per continuar creixent com a jugador”.  El pivot ha explicat el perquè del dorsal 72, en un gest humà on ha mostrat el seu respecte cap a Viran: “Al Montpeller portava el 27, però aquí era el dorsal de Viran Morros, un jugador que respecto molt i que ha estat un referent com a blaugrana”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut