Barça – Kadetten: La història ens diu…

Barça – Kadetten: La història ens diu…

Els blaugranes han superat sempre a Kadetten Schaffhausen

Dijous a les 20 h i en directe per Esport3 el FC Barcelona Lassa s’enfrontarà per sisena vegada, en partit oficial, al Kadetten Schaffhausen de Suïssa. La història ens diu que els enfrontaments entre ambdós equips han estat totalment favorables per a l’handbol blaugrana.

Cinc de cinc

El Barça d’handbol ha guanyat sempre que ha jugat davant el Kadetten. Els suïssos sempre han estat rivals dels blaugranes a la fase de grups de la Champions League d’handbol i amb resultats sempre favorables pels blaugranes.

La primera vegada que es van veure les cares va ser a la temporada 2011/12, amb doble triomf blaugrana per 4 gols, a Schaffhausen i a Barcelona.

A la següent temporada, el sorteig del grup de Champions va emparellar-los de nou. A la jornada inaugural del grup els blaugranes van vèncer per 23 a 33 a domicili. En partit del Palau Blaugrana, un còmode 36 a 25 donava el triomf a un equip ja entrenat per Xavi Pascual.

En el partit de la primera volta de l’actual temporada el Barça Lassa es va imposar per 38 a 25 a Kadetten Schaffhausen.

Les visites del Barça a Suïssa

Fins a dia d’avui el Barça d’handbol ha jugat 9 partits oficials, en terres helvètiques, al llarg de la seva història amb un balanç de 7 triomfs, un empat i 1 derrota. La primera vegada que els blaugranes van jugar a Suïssa en partit oficial va ser a la Recopa 185/86 i es van imposar a l’Amicitia de Zurich per 23 a 20.

El Pfadi Winterthur ha estat l’únic equip suís que la pogut doblegar al Barça d’handbol a casa. Ho va fer a la Champions de la temporada 1995/96 per 32 a 29 i va assolir un empat, a la Champions 1998/99.

Otmar St. Gallen, Amicitia Zurich, Wacker Thun, Kadetten Schaffhausen han estat la resta de rivals dels blaugranes al llarg de la història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut