FC Barcelona Lassa – THW Kiel: La Final Four ha de ser el destí

FC Barcelona Lassa – THW Kiel: La Final Four ha de ser el destí

Els blaugranes busquen remuntar els dos gols de desavantatge contra els alemanys en un Palau Blaugrana que tornarà a viure l’ambient de les grans ocasions

Tot està a punt per a l’assalt a la Final Four. El Barça Lassa té aquest dissabte un nou repte al davant, el de remuntar els dos gols de marge que té el THW Kiel després del partit d’anada disputat a l’Sparkassen Arena. El conjunt de Xavi Pascual ha preparat el duel a consciència després de l’esforç realitzat a Alemanya per imposar-se a totes les adversitats. L’equip ha treballat durant la setmana, i a les 18.30 hores, davant d’un Palau que estarà ple a vessar, buscarà el bitllet que el porti a Colònia.

Històricament el Barça d’handbol ha completat remuntades més àmplies, però l’equip és conscient que els dos gols de diferència seran un mur que s’haurà de tombar amb paciència i força. En la roda de premsa prèvia al matx, Xavi Pascual va advertir que “res no està fet” i va recordar que en cap dels partits disputats aquesta temporada contra el Kiel se’ls ha guanyat per dos gols. El conjunt d’Alfred Gislason és un equip potent contra el qual el Barça Lassa va sumar una victòria per la mínima (26-25) –al Palau– i un empat (27-27) –a l’Sparkassen Arena– durant la fase de grups.

El tècnic blaugrana va demanar que el Palau Blaugrana havia de tornar a tenir un paper fonamental. El ritme de venda d’entrades ha estat excel·lent, però encara estan disponibles les últimes localitats. Després d’un partit molt dur a l’Sparkassen Arena, el feu blaugrana ha de ser “una caldera” –tal com va definir-ho el tècnic– per acompanyar l’equip cap a l’objectiu.

Fins al moment, culers i zebres s’havien enfrontat en eliminatòries a doble partit en set ocasions, i en quatre l’emparellament havia caigut del costat blaugrana. Així doncs, el Barça Lassa buscarà ampliar el seu domini sobre el Kiel. Endur-se l’eliminatòria significaria la presència del conjunt de Xavi Pascual a la Final Four que se celebrarà el 3 i el 4 de juny al Lanxess Arena de Colònia.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut