Xavi Pascual: “Després dels partits de seleccions sempre és complicat tornar”

Xavi Pascual: “Després dels partits de seleccions sempre és complicat tornar”

El tècnic, que aquest dimarts ha pogut completar l’únic entrenament amb el grup al complet, ha avisat de les complicacions que oferirà el Port Sagunt en el retorn a la competició

Després d’una setmana d’aturada de les competicions de clubs per a la disputa dels partits classificatoris per a l’Europeu del 2018, el Barça Lassa ha tornat a l’activitat per reprendre la Lliga Asobal. Aquest dimecres visita la pista del Port Sagunt (20.30 h, Movistar+) en el duel corresponent a la jornada 27. Els blaugrana, que ja tenen el títol a la butxaca, volen tornar a connectar amb la competició domèstica per mantenir la ratxa de victòries en el tram final del curs.

Abans d’aquest partit, Xavi Pascual ha valorat el retorn a la competició, i ha afirmat que “després d’una setmana de seleccions sempre és complicat”. “Hi ha jugadors bastant cansats i hem fet un entrenament curt per preparar el partit”, ha afegit. Tot i ser campions, el tècnic blaugrana deixa clar que l’equip afronta el partit “com la resta”: “Amb el màxim respecte cap al rival i intentant aconseguir una altra victòria”.

Preparació sense perdre de vista la competició

Sobre el rival, Pascual ha recordat que “han tingut molts dies per preparar el partit”. “En el nostre cas, el que hem fet avui i la sessió de vídeo prèvia al partit ens hauria de posar en avís sobre l’equip que tindrem al davant”, ha comentat. El tècnic blaugrana ha analitzat el Port Sagunt, explicant que “és un bon equip que ha fet una primera part de temporada molt bona; hem tret bons resultats contra ells, però sempre ens han posat problemes als inicis de partit”. “Tenen gent per rotar, amb experiència i la seva pista apreta molt”, ha afegit.

Els quatre partits de Lliga Asobal que queden precediran la cita de la VELUX EHF Final Four del primer cap de setmana de juny. Sobre aquest període, Xavi Pascual ha explicat: “Hem dividit les fases de la setmana; aquesta no serà d’excessiva càrrega amb dos partits amb dos entrenaments”. A continuació, ha detallat que “a partir de la següent setmana canviarem les dinàmiques dels microcicles, seran més dures quant a nivell d’entrenament”.

El Barça Lassa afronta el primer dels quatre partits de Lliga Asobal que queden abans de la Final Four i de la Copa del Rei. L’equip viatja aquest mateix dimarts a Port Sagunt, on buscarà, a les 20.30 hores, una nova victòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut