La selecció espanyola, amb Viran Morros i Valero Rivera, classificada

La selecció espanyola, amb Viran Morros i Valero Rivera, classificada

Els dos blaugranes han certificat el bitllet per a l’Europeu del 2018 a Croàcia amb el combinat de Jordi Ribera, mentre que França –amb Sorhaindo i N’Guessan- lidera el seu grup

La semana de partits classificatoris per a l’Europeu del 2018 ha acabat, i ho ha fet amb sort diversa per als jugadors del Barça Lassa. Els culers concentrats amb les respectives seleccions van disputar els partits corresponents a les jornades 3 i 4 de la fase de classificació per a la cita que se celebrarà a Croàcia. Aquest cap de semana es va completar la participació blaugrana en els partits internacionals, en què va destacar la classificació matemàtica de la selección española amb Viran Morros i Valero Rivera a l’equip.

El combinat dirigit per Jordi Ribera, que ja s’havia imposat a Àustria per 29-30, van repetir victòria a Lleó, en aquesta ocasió per un resultat més ampli (35-24) per segellar la presència a l’Europeu. La selecció espanyola lidera el grup 3 amb els vuit punts possibles, i avantatge en quatre punts Bòsnia-Herzegovina i en sis Àustria i Finlàndia. En aquest segon partit, Valero Rivera, amb sis gols, va ser un dels jugadors més destacats del conjunt espanyol.

Sort dispar per als blaugrana

Dues seleccions més comptaven amb dos blaugranes a les seves files, i totes dues van sumar un triomf i una derrota. França, amb Sorhaindo i N’Guessan, es va refer de la derrota en la jornada 3 a Noruega, i va capgirar la situació jugant com a local (28-24). Ristovski i Lazarov, amb Macedònia, van repetir actuació: van superar Islàndia a la seva pista (30-25), però van caure com a visitants (30-29).

Qui no han pogut sumar cap victòria en els dos partits disputats han estat Kamil Syprzak i Xavi Pascual. El pivot polonès va caure amb la seva selecció a Bielorrússia (32-23) i tres dies després van empatar a la seva pista (27-27). El tècnic blaugrana, per la seva banda, va caure en els dos partits que va disputar amb la seva selecció, Romania, contra Sèrbia: 22-23 com a locals i 27-22 a domicili. Després d’aquests partits internacionals, els jugadors es van reincorporant a l’equip per tornar a la competició de clubs. El Barça Lassa reprèn l’activitat amb dos partits de Lliga Asobal, contra el Puerto Sagunto –dimecres a les 20.30h- i contra el Puente Genil –dissabte a les 17 h.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut