El Barça Lassa espera rival a Colònia

El Barça Lassa espera rival a Colònia

En el sorteig que se celebrarà aquest dimarts a les 12 hores, l’equip de Xavi Pascual sabrà amb qui s'enfrontarà a les semifinals de la Champions: Vardar, PSG o Veszprem

Després de la remuntada contra el THW Kiel en una nova tarda màgica al Palau Blaugrana (23-18), la bola del Barça Lassa estarà present en el sorteig de la Final Four (3 i 4 de juny) que se celebrarà aquest dimarts a les 12 hores. La EHF procedirà a sortejar els emparellaments de les semifinals que es disputaran el proper 3 de juny al Lanxess Arena de Colònia entre els quatre equips classificats. A banda del Barça Lassa, els altres equips que han aconseguit el bitllet són el Vardar macedoni, el París Saint-Germain francès i el Veszprém hongarès. El sorteig, dirigit per Anett Satller i amb la presència de Henriette Reker, alcaldessa de la ciutat, es farà a l’hotel Steigenberger.

El Barça Lassa coneixerà el seu rival a les semifinals després d’una excel·lent actuació a la fase de grups, en la que va ser primer amb 25 punts de 28 possibles, i d’una nova remuntada als quarts de final, contra el Kiel alemany, empès pel Palau de les grans ocasions. Després d’això, els blaugrana buscaran la que seria la 10a Copa d’Europa de la secció en la seva sisena participació en una Final Four de les vuit edicions d’aquest format.

El sorteig se celebrarà a les 12 hores i serà obert. D’aquesta manera, qualsevol equip es pot encreuar amb qualsevol, indiferentment de si van competir en el mateix grup a la primera fase. Un cop coneguts els emparellaments, a més, també se sabrà l’ordre dels partits. La primera semifinal es disputarà el 3 de juny a les 15.15 hores i la segona a les 18 hores. Els dos guanyadors es jugaran, el diumenge 4, el títol de millor equip d’Europa.

A través dels canals oficials de l’EHF (ehftv.com) es podrà seguir el sorteig en directe. Un acte en el que el FC Barcelona estarà representat per David Barrufet, mànager de la secció d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut