Xavi Pascual: “Els partits a Pamplona sempre són difícils”

Xavi Pascual: “Els partits a Pamplona sempre són difícils”

L’entrenador, que ha donat descans a Jícha, ha expressat que “l’Anaitasuna és un rival molt perillós perquè han lluitat fins al final per poder entrar a la final four de la Copa EHF”

El Barça Lassa d’handbol jugarà el penúltim partit de la temporada de la Lliga Asobal aquest dissabte a les 17.00 h davant l’Anaitasuna a Pamplona. “L’equip rival té bons jugadors i la temporada que estan fent demostra que en el duel s’haurà d’anar amb compte, perquè han lluitat fins al final per poder entrar a la Final Four de la Copa EHF”, ha declarat Xavi Pascual, i ha afegit: “És un camp molt perillós i els partits a Pamplona sempre són difícils”.

Pel que fa als jugadors que viatjaran cap a Navarra, l’entrenador del primer equip d’handbol ja ha anunciat que donarà descans al lateral esquerre Filip Jícha, i que, en el seu lloc, hi anirà Oriol Rey: “Farem alguna rotació perquè necessito que els jugadors de la primera línia puguin tenir un cert descans, i el fet d’haver incorporat l’Antonio García ens ha anat perfecte”.

A dues setmanes de viatjar cap a Colònia amb motiu de la Final Four de la Champions, Xavi Pascual ha deixat clar que en els partits de Lliga regular no es provaran coses noves: “Només ho farem en els entrenaments, perquè no crec que sigui bo provar coses que tu estiguis pensant jugar amb un altre rival, perquè seran equips de diferents característiques”. “Ara només hem d’estar concentrats en el partit contra l’Anaitasuna”, ha conclòs l’entrenador. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut