Xavi Pascual, el tècnic amb més Finals a 4

Xavi Pascual, el tècnic amb més Finals a 4

Amb la que dirigirà els propers 3 i 4 de juny, el tècnic del Barça Lassa serà l'entrenador que més n'hagi viscut, amb sis, i igualarà així Alfred Gislason, l’entrenador del Kiel, eliminat pels culers als quarts de final

El fet que el FC Barcelona estigui present en sis de les vuit edicions de la VELUX EHF Final Four de Colònia explica el nivell competitiu de l’equip dirigit per Xavi Pascual. I el tècnic en té gran part de culpa. Ha conduït el Barça Lassa a totes aquestes cites finals, i en l’edició 2016/17 el tècnic blaugrana se situarà al capdavant de la llista d’entrenadors que més n’han disputat, amb sis.

Els propers 3 i 4 de juny, Xavi Pascual dirigirà la seva sisena Final Four des de la banqueta del Barça, i igualarà les que ha disputat el seu col·lega Alfred Gislason al capdavant del THW Kiel. Precisament el conjunt alemany va ser el rival del Barça Lassa en l’eliminatòria de quarts de final que li va donar el passaport a Colònia. Amb aquella remuntada, el tècnic blaugrana s’assegurava igualar l’islandès al capdamunt de la llista d’entrenadors amb més Finals a 4.

Des les set edicions celebrades fins al moment al Lanxess Arena, Xavi Pascual i el Barça només s’han perdut les de les temporades 2011/12 i 2015/16. Aquest curs hi han tornat, i buscaran la tercera Lliga de Campions amb aquest format, la desena en total.

Per arribar fins a la sisena Final Four, el Barça Lassa i Xavi Pascual han fet una gran temporada a la Champions. Van ser primers del grup A amb 14 victòries i només un empat i una derrota, i als quarts de final, després de caure per dos gols a Kiel (28-26), van decidir l’eliminatòria al Palau amb una espectacular remuntada (23-18).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut