Xavi Pascual: “Estic súper orgullós dels meus jugadors”

Xavi Pascual: “Estic súper orgullós dels meus jugadors”

El tècnic del FC Barcelona Lassa d’handbol ha parlat sobre la Final Four de Colònia i ha assegurat que els seus jugadors “s’ho deixaran tot sobre la pista”

Falta poc perquè l’equip comenci l'aventura del FC Barcelona Lassa d'handbol a la Final Four de Colònia. I l’objectiu, després d’una temporada a la Champions pràcticament immaculada, no és un altre que aixecar el trofeu de campió. No serà fàcil, perquè els rivals també s’hi juguen molt, però la confiança en aquesta equip és intocable. “Sé que s’ho deixaran tot sobre la pista i, independentment del que passi després, ja puc dir que estic súper orgullós dels meus jugadors”, ha dit Xavi Pascual en una roda de premsa diferent, duta a terme a l’Auditori 1899, després de la preestrena del documental ‘Barça Inside, els secrets d’un vestidor guanyador’.

L’entrenador ha assegurat que “es troben bé i amb ganes” i que “viatgem a Colònia il·lusionats, però amb un màxim respecte”. També, tenint en compte que aquesta competició és diferent: “Hi ha una pressió important, perquè cada partit és una eliminatòria. Hem d’intentar que els jugadors no es distreguin amb tot el que hi ha a Colònia, amb tot l’ambient que es viu. Haurem d’intentar protegir els jugadors que no estan tan acostumats a tot això”. El que està clar, però, és que “tot el que han fet els meus homes és brutal”. “Ningú no creia en nosaltres, però hem demostrat que podem guanyar qualsevol equip d’Europa. Sí que és veritat que, si no fem les coses bé, també podem perdre contra qualsevol”, ha afegit.  

Sense ser els favorits

“És el primer cop que ningú ens dóna per favorits, però per a nosaltres això és indiferent. El que està clar és que ser a Colònia és increïble, per l’esforç fet fins ara, i  viatgem allà amb moltes ganes”, ha dit. A més, per acabar, ha volgut parlar del Vardar, el primer rival en aquesta Final Four: “És un equipàs, amb molta experiència i moltes variants tàctiques en el joc. És molt potent col·lectivament, potser dels millors d’Europa”, ha sentenciat.

Aquesta roda de premsa ha estat l'últim acte d'una jornada completa. Perquè aquest dilluns al matí, i després de l'entrenament, també s’ha dut a terme el Media Day abans de viatjar a Colònia, on els mitjans de comunicació han pogut parlar amb els jugadors que podran participar en aquesta Final Four. Aquestes són les declaracions més destacades:

Víctor Tomás

“Som un equip guanyador. El PSG és el favorit, però nosaltres no hem fallat cap dia. I això és important, perquè significa que estem preparats per suportar aquesta pressió”.

“Tinc un punt de nerviosisme, perquè no saps què passarà. Però també estic tranquil, perquè estem preparant l’equip tàcticament però també mentalment per aquesta Final Four. Això és el que em dóna confiança”.

Gonzalo Pérez de Vargas

"Serà un cap de setmana bonic, una experiència única. Però també difícil, perquè tots els equips arribem amb les mateixes opcions de guanyar. Tot i els teòrics favoritismes, tot pot passar".

Raúl Entrerríos

"Es valora més aquesta Final Four perquè l'any passat ens vam quedar fora. Sabem que costa arribar i, després d'una primera fase excel·lent, estem molt contents. Però no hem fet res encara. Necessitem més".

Noddesbo

"El Vardar és un molt equip, amb moltes possibilitats, i si nosaltres no els hi tenim respecte ens guanyaran. Crec que està preparat per dominar a Europa, i més amb un Sterbik -al que ja coneixem- que està en bona forma".

Dika Mem

"Molt orgullós de poder ser a Colònia. Hem treballat molt, i molt units, i crec que ens ho mereixem. Ara intentarem guanyar la Champions".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut