Xavi Pascual: “Perdre així està permès”

Xavi Pascual: “Perdre així està permès”

El tècnic del FC Barcelona Lassa s’ha mostrat satisfet per la feina d’un equip que “ho ha donat tot”, en un partit en què el Vardar “ha tingut més encert” i que s’ha decidit “pels petits detalls”

El FC Barcelona Lassa no podrà jugar per fer-se amb la Champions. Ha caigut contra el Vardar, en les semifinals de la Final Four de Colònia (26-25), en un partit dur i igualat, que s’ha decidit amb un gol en l’últim segon de Cindric. Una jugada que el tècnic del Barça d’handbol, Xavi Pascual, ha catalogat com a mala sort: “La idea era pressionar d’inici, però no hem pogut fer el cop franc que buscàvem. De fet, en situacions normals, el llançament no hauria entrat, però hem tingut mala sort”.

Tot i la derrota, el tècnic s’ha mostrat satisfet amb el seu equip, que “ho ha donat tot, però que no ha estat suficient per guanyat”. “No te res a veure el cansament. Ens han guanyat perquè han tingut més encert. Perdre així està permès, perquè hem caigut per detalls individuals”. Una eliminatòria que, malgrat tot, treu factors positius: “Alguns jugadors debutants han fet un pas endavant cap al futur”.

A més, Raúl Entrerríos i Gonzalo Pérez de Vargas també han valorat aquest partit de semifinals. A continuació, les declaracions més destacades:

Entrerríos

“En atac ens ha costat, perquè no hem tingut fluïdesa. Malgrat tot, hem tingut oportunitats i ha estat una eliminatòria igualada. S’ha decidit per petits detalls. Aquest final ha estat el pitjor per a nosaltres”

Gonzalo

“Sterbik ha fet un gran partit. A vegades surt cara, i d’altres creu, però no hem tingut la sort del nostre costat. Marxem decebuts”

“Costarà de pair. Però hem de quedar-nos amb què hem lluitat fins al final. No és una excusa que aquest equip està en construcció, però espero que aquesta derrota serveixi per millorar”

“Ens han incomodat molt en atac. Al darrera hem fet un bon treball i ha estat difícil frenar-los en defensa. Però el problema ha estat més ofensiu".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut