51 victòries en 56 partits per tancar la temporada

51 victòries en 56 partits per tancar la temporada

El Barça Lassa només ha perdut quatre partits, tots a la Champions, durant el curs que ha acabat, i això suposa un 91% de triomfs per guanyar cinc títols

El Barça Lassa ha fet un balanç molt positiu de la temporada que va posar el punt final amb la consecució de la Copa del Rei a Lleó. El tècnic, Xavi Pascual, i la plantilla van coincidir a afirmar que ha estat una temporada “molt bona” tot i caure a la VELUX EHF Final4 de Colònia. El conjunt blaugrana ha tancat el curs amb un 91% de victòries per acabar guanyant cinc dels sis títols possibles.

L’equip dirigit per Xavi Pascual ha disputat un total de 56 partits oficials durant la temporada que es va iniciar al mes d’agost, dels quals 51 han acabat amb victòria culer, només quatre amb derrota i un altre amb empat. En competicions domèstiques, el Barça Lassa ha repetit ple de triomfs, i ha allargat encara més la ratxa de victòries tant a la Lliga com a la resta de competicions nacionals. Els culers han acabat el curs amb 121 triomfs consecutius a la Lliga Asobal i 158 en el global de les competicions domèstiques.

Cinc de sis títols

Els bons resultats han servit per revalidar els cinc títols guanyats la temporada passada. El 91% de victòries han servit per adjudicar-se la Lliga Asobal, la Copa del Rei, la Copa Asobal, la Supercopa d’Espanya i la Supercopa de Catalunya. La Copa del Rei va ser la competició que va tancar el curs, i ho va fer amb tres victòries en tres dies: contra el Bada Osca (32-19), el Fraikin Granollers (23-37) i el Naturhouse La Rioja (19-34).

Només s’ha escapat la Lliga de Campions, l’única competició en què el Barça Lassa ha registrat derrotes. El conjunt de Xavi Pascual va fer una fase de grups gairebé perfecta, i només va perdre un partit a la pista del París Saint-Germain (32-26). En aquesta fase, a més, va empatar a l’Sparkassen Arena contra el THW Kiel (27-27). Les altres tres derrotes van arribar més endavant. Primer a l’anada dels quarts de final, de nou a la pista del conjunt alemany (28-26) –per acabar remuntant al Palau–, i després en els dos partits de la Final Four. A les semifinals, els blaugranes van caure per la mínima contra el Vardar (26-25), i en el duel pel tercer i quart lloc, contra el Veszprém (34-30).

Tal com va dir Xavi Pascual en l’última roda de premsa de la temporada, el balanç que es fa de la temporada és “molt bo”, però el nivell d’exigència al FC Barcelona és el màxim, i la propera temporada l’equip buscarà millorar els registres i tornar a lluitar pel màxim de títols possible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut