FC Barcelona Lassa – Espérance Sportive: A semifinals del Mundial de Clubs (42-24)

El conjunt blaugrana s’imposa amb solvència a l'Espérance tunisià en els quarts de final de la Super Globe amb Aleix Gómez (9), Víctor Tomàs (6) i N'Guessan (6) com a màxims golejadors

Partit molt complet del conjunt de Xavi Pascual davant l’Espérance Sportive tunisià. El Barça Lassa s’ha imposat en el marcador amb solvència per 42 gols a 24 en els quarts de final de la Super Globe que es disputa a Doha, Qatar. Els barcelonistes, que han evitat qualsevol ensurt, s’han mostrat concentrats en tot moment per tal de certificar el pas a les semifinals del Mundial de Clubs, el primer títol oficial de la temporada 2017/18. Aleix Gómez, amb nou, i Víctor Tomàs i N'Guessan, amb sis, han estat els màxims golejadors del matx.

Els blaugrana han sortit a guanyar des de l’inici, i arribats als primers 10 minuts ja s’imposaven de manera força clara al marcador (7-4). Aquesta vegada, la contundència de la defensa del Barça Lassa ha estat efectiva per neutralitzar els atacs del rival tunisià. A més, les errades del rival facilitaven les sortides al contraatac que els extrems, amb velocitat, s’encarregaven de materialitzar amb solvència.

Així, arribat el descans, el conjunt blaugrana ja dominava el marcador per 19 a 10. Enmig, la participació d’Aleix Gómez, que ha estat l’alternativa de Víctor Tomàs a l'extrem dret, s’ha mostrat encertat en tot moment i ha demostrat que pot ser important a l’equip, aconseguint ser el màxim golejador del partit amb 9 gols.

A la segona part, el ritme del joc ha baixat, el Barça Lassa s’ha sentit còmode i ha anat ampliant d’aquesta manera el seu avantatge, gràcies al control del joc, els llançaments llunyans i les contres ràpides. Els minuts avançaven i l’Espérance Sportive no era capaç de trobar espais entre els defensors barcelonistes. Així, el conjunt de Xavi Pascual ha gaudit de certa tranquil·litat al final de l’enfrontament fins la botzina final.

Amb aquesta victòria al Duhail Handball Sports Hall of Doha, el Barça Lassa es classifica per a les semifinals del Mundial de Clubs, el quart en el que hi participa. El partit serà aquest mateix dissabte, a les 17 hores (hora local) contra l'actual campió d'Europa, el Vardar. Els macedonis s'han imposat en el segon quart de final al Naft-O-Gas-Gachsaran iranià per 30-22.