FC Barcelona Lassa – BM Benidorm: Ritme demolidor a l’Asobal (34-19)

Els de Xavi Pascual segueixen ferms a la competició domèstica i sumen la cinquena victòria en cinc jornades de la Lliga Asobal

Ve de jugar a Polònia i és a punt de rebre el Nantes al Palau a la Champions, però el FC Barcelona Lassa d’handbol no perd de vista la Lliga Asobal i aquest dimecres ho ha tornat a demostrar. Els de Xavi Pascual, que sumen un cinc de cinc, han tornat a vèncer en la competició domèstica, aquest cop al Palau contra un Benidorm que ha disposat dels seus moments però que no ha pogut fer res davant la contundència blaugrana (34-19). Especialment tampoc contra una de les majors fortaleses d’aquest Barça: les transicions ràpides, la velocitat i els gols al contraatac (14 en total).

Un factor que ha estat clau per entendre el 18-8 que ha marcat el pas per vestidors, així com també el 34-19 final, tot i que ja en menor mesura. I és que ha estat a través d’aquest aspecte del joc, precisament, com els de Xavi Pascual han pogut desencallar-se en els minuts de joc en què ha costat força trobar porteria, davant d’un Benidorm seriós.

De fet, a l’inici, Raúl Entrerríos –que, liderant la direcció del joc, aquest dimecres ha superat la xifra dels 1.350 gols a l’Asobal- ha fet el primer gol blaugrana al minut 6 (1-1), mentre que Dika Mem ha trencat un parcial de 0-4 després d’uns deu minuts sense que el Barça marqués (9-7, min 20). A partir d’aquí, però, un 9-1 a favor dels blaugrana en els deu últims minuts del primer temps, amb 7 gols a la contra després de pèrdues rivals, han fet que s’iniciés la segona part amb un +10 (18-8, min 30).

Una contundència que ha continuat a la represa, amb tres gols de Rivera, un d’N’Guessan i un altre d’Alexis (23-8, min 34). Tot i que el Benidorm ha tornat a mostrar-se fort en defensa i ha tornat a deixar el Barça durant 8 minuts sense anotar, aquest cop amb una gran actuació del porter Makaria (24-12, min 43), el Barça ha contemporitzat la diferència i ha mantingut els de ‘Zupo’ Equisoain a una distancia prou còmode. Aleix Gómez ha deixat el +15 (31-16, min 54), mentre que Mem ha continuat ampliant la renda i ha posat la màxima (32-16, min 55). Al final, 34-19 per tancar una altra jornada de Lliga Asobal amb èxit.